Anamaria Vasile

CULIȚĂ STERP, ”TANC” DE 100.000 DE EURO: ”MAI ȚII MINTE ZILELE ÎN CARE TE RUGAI PENTRU TOT CE AI ACUM?”

Culiță Sterp nu ține capul de afiș numai atunci când vine vorba despre relația – cu suișuri și coborâșuri, ca-n viață – cu ”Regina YouTube-ului”, Carmen de la Sălciua, ci și dacă aducem în discuție subiectul ”mașini de lux”. Pasionat de bolizii care ascund herghelii de cai-putere sub capote, Culiță Sterp mai dă o lovitură în ceea ce privește imaginea personală.

Și-a surprins fanii fotografiindu-se alături de un ”tanc” pentru care a plătit nu mai puțin de 100.000 de euro. Culiță Sterp s-a decis – și și-a permis, în ultimă instanță – să achiziționeze un Ford F150, maşină de teren ”focoasă”, destinată a lăsa în urmă orice obstacol i s-ar ivi în cale. Și, pentru ca fanii să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, chiar și la nivel auto, Culiță a urcat fotografia în mediul online, alăturând și un mesaj care spune multe. „Mai ții minte zilele în care te rugai pentru tot ce ai acum?”, a a scris Culiță Sterp în dreptul respectivei fotografii.

Carmen de la Sălciua: ”Știu cum am început de acolo de jos ”
Carmen de la Sălciua s-a decis – în toamna anului trecut – să îi mai acorde o șansă fostului soț, fiind și prima care a publicat fotografia cu ea și fostul ei soț, dar și un mesaj emoționant, la scurt timp atât de mediatizata împăcare.

“Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ???? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.