Anamaria Vasile

Horoscop saptamanal 7 – 13 septembrie: Berbecii fac bani, Leii sunt la butoane

Horoscop saptamanal. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu horoscopul pentru perioada urmatoare.

Iata ce spune astrologul:
“HOROSCOP BERBEC

– luni si marti pot face bani si le este mintea la ei. Important este sa surprinda o oportunitate, sa se implice, sa fie creativi, ingeniosi, sa-si asculte instinctul. Joi au o zi de destin sau poate fi vorba de niste acte, niste decizii care se iau ori bat palma cu cineva. Pentru week-end, se anunta o atmosfera mai apasatoare in familie.

HOROSCOP TAUR

– incep saptamana in forta, sunt foarte egocentrici, se gandesc la dorintele lor, planurile lor, persoana lor este cea mai importanta, mai ales luni si marti. Pot primi si vesti bune din strainatate. Zile de bani, miercuri si joi, iar in week-end sunt pe drumuri.

HOROSCOP GEMENI

– inceputul de saptamana e un pic mai discret, e bine sa stea in umbra si sa-si faca calculele, financiare chiar. Sa aiba grija de sanatate luni si marti. Cineva le poate face o surpriza sau rezolva ceva, in tot cazul au parte de un dar. Mai ales joi poate fi o zi importanta, iau pozitie fata de ceva care se intampa in jurul lor. E important daca refuza sau accepta, pentru ca asta le poate schimba un pic viata. In week-end, fac cheltuieli pentru familie.

Citeste si articolul Zodiile care se despart până la Crăciun. Nu le prinde Anul Nou împreună cu persoana iubită !
Horoscop saptamanal 7 – 13 septembrie
HOROSCOP RAC

– au o saptamana care incepe intr-o nota foarte optimista, sunt optimisti, se pot vedea cu un prieten, astfel ca luni si marti au niste zile fabuloase. Lucreaza la niste planuri indraznete, dar poate fi vorba si de o aventura, un amuzament, insa s-ar putea contura si ceva serios. Sa aiba grija la sanatate si la drum lung, cei care pleaca, mai ales miercuri si joi. In plus, se poate ivi o mica paguba. In week-end ar fi bine sa se ocupe de ei si sa-si incarce bateriile.

HOROSCOP LEU

– sunt in forta luni si marti, iau decizii, cumva sunt la butoane. Pot hotari o schimbare de directie in viata, pentru ca pot avea o clarificare. Cele mai importante sunt afacerile si banii si pot castiga bani. Sunt in forta si marti si miercuri, iar joi se impaca cu cineva sau reusesc sa ocoleasca o persoana. In week-end, e bine sa mearga in locuri numai de ei stiute, pentru a-si incarca bateriile.

HOROSCOP FECIOARA

– au zile importante luni si marti, mai ales in privinta actelor oficiale, informatiilor, vestilor pe care le primesc din zona financiara. Se descurca o problema sau cineva ia o decizie si asta poate avea un impact pozitiv si pentru ei. Si miercuri si joi, cariera lor e infloritoare, pot avea niste rezultate minunate. Week-endul il petrec cu prietenii.

Citeste si articolul Horoscop zilnic, 16 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile
HOROSCOP BALANTA

– luni si marti sunt atente la economie, pot afea un castig fara sa munceasca, isi vand mai bine atuurile, oricum pot avea un spor material nu atat datorita muncii, ci pentru cum isi pun in valoare capacitatile. Miercuri si joi, sunt zile pentru sedinte, se pot propaga. In week-end, iau niste decizii bune pentru casa.

HOROSCOP SCORPION

– au intalniri foarte bune luni si marti, vor sa impresioneze o persoana, de aceea pot face niste gesturi exagerate. In rest, sunt in forma si au cuvintele la ei. Un mic castig sau evita o paguba, miercuri sau joi, iar in week-end sunt pe drumuri.

HOROSCOP SAGETATOR

– munca cu spor luni si marti, pot avea un castig material, isi arata dibacia profesionala, sunt intr-o forma buna profesionala, au o relatie buna cu toata lumea si se fac remarcati si de sefi, si de colegi. Miercuri si joi, au zile de popularitate, sunt in mare forma, vor sa iasa in evidenta si le iese acest lucru. Pentru week-end, e bine sa acorde mai mare atentie partenerului de viata si chiar sa-i faca pe plac.

HOROSCOP CAPRICORN

– luni si marti sunt zile de visare, de proiecte, dar e bine sa isi rezerve timp liber, pentru ca au nevoie, fara sa se gandeaca la bani sau castiguri. Au o relatie buna cu copiii, dispozitie buna sufleteasca si muncesc lejer marti si miercuri. Week-endul il petrecere cu partenerul.

Citeste si articolul Horoscop zilnic, 13 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile
HOROSCOP VARSATOR

– sunt in forma luni si marti, dar discreti, nu vor sa riste, se ocupa de lucruri pe care le stapanesc foarte bine. De aceea, e bine sa nu se bage in activitati noi. In casa, pot exista discutii sau se pot face niste schimbari. Marti si miercuri pot avea zile bune, gasesc o cale de rezolvare a unei probleme. In week-end muncesc sau ajuta pe cineva din familie care e intr-o incapacitate.

HOROSCOP PESTI

– inceputul de saptamana anunta multe drumuri, multe informatii si primesc multe sugestii de la persoane de la care se inspira. Se pot gandi, mai ales joi, ca e timpul sa faca o schimbare de destin, isi fac curaj, se analizeaza cu luciditate. In week-end se anunta distractie in familie.”