Anamaria Vasile

Adauga sare si otet intr-un pahar cu apa si pune-l in orice punct al casei tale! Uite ce se intampla dupa 24 de ore!

Vestea buna este ca poti elimina toate aceste energii negative si poti avea o calitat a vietii mai buna datorita acestui truc ce contine ingrediente pe care le ai deja in casa.

Eliminarea energiei negative din propria casă ne ajută să dobândim un echilibru emoțional și mental. Plantele și tămâia sunt variante excelente pentru eliminarea acestor energii rele. Există momente în viață în care nimic nu iese bine, întâmpinăm dificultăți financiare, avem probleme la locul de muncă, ne stresăm în mod excesiv, avem probleme de sănătate sau probleme în viața amoroasă. Ni se întâmplă tuturor. Fiecare are zilele lui, mai bune sau mai puțin bune. Există metode care te ajută să te încarci cu energie pozitivă și să scapi de energiile rele din locuință. În cele ce urmează îți dezvăluim 5 dintre cele mai eficiente metode pentru eliminarea energiilor negative din casă.

Ai nevoie de:

1 pahar de apa transparent
Otet alb
Sare granulara
Apa

Preparare

Adauga o lingurita de sare, una de otet si putina apa in pahar. Pune paharul in zone din casa in care petreci cel mai mult timp. Lasa sa stea timp de 24 de ore. Dupa o perioada, onserba ce s-a intamplat: daca nivelul apei a crescut sau daca apa s-a varsat din pahar. Dupa 24 de ore, clateste paharul cu apa si repeta procedeul de cate ori este necesar, pana cand nivelul apei nu mai creste.

Cu tamaie

Cu siguranță ți-ai văzut părinții sau bunicii arzând tămâie la ocazii speciale. Este foarte simplu să o faci și tu, întrucât tămâia te ajută să elimini energiile rele din casă. Efectul ei este instant, așa că nu trebuie să o faci decât odată sau de două ori pe lună. În acest fel, templul tău va rămâne încărcat cu armonie și pace.