Anamaria Vasile

Mirela Vaida: ”Sunt foarte curioasă cum o să fie viața cu al patrulea copil!”

Prezentatoarea emisiunii ‘Acces Direct’ (Antena 1) este ca un bulgăre de energie care oferă 100% atât acasă, unde o așteaptă trei copii, cât și în fața reflectoarelor, pe platourile de televiziune, la Teatrul de Revistă sau la concertele cu Mirela Vaida Band. Iar vedeta încă are resurse pentru multe alte planuri, iar acestea nu exclud aducerea pe lume a celui de-al patrulea copil.

Cum a fost 2019 pentru tine din punct de vedere personal și profesional? Mai greu, mai ușor, mai frumos, mai incitant?

2019 a fost un an plin de provocări. În primul rând pentru că a venit al treilea copil, pe care nu l-am planificat, dar a venit peste toate pe care le aveam deja și initial, m-am speriat, dar apoi mi-am dat seama că mi-a produs cea mai mare bucurie și că a venit exact în momentul în care trebuia să vină. A fost un an plin de provocări și plin de temeri, dar și de lucruri frumoase, pentru că am o casa plină de copiii, am un program extrem de încărcat, dar fac numai ce-mi place și, vă dați seama, fiecare an mi-a adus mai multe lucruri, mai multă împlinire… cel puțin în ultimii cinci ani, la noi în casă e numai bucurie, numai jucării, numai țipete, da… și plânsete, și râsete, dar, în general, ai de ce să vii acasă. Te cheamă casa și abia aștept, când termin emisiunea, spectacolul sau concertul să ajung acasă cât mai repede, să mă dezbrac, să mă descalț, să-mi îmbrățișez copiii, să ne jucăm, să stăm împreună. Anul 2019 a fost unul dintre cei mai buni ani de până acum.

Ce crezi că te așteaptă în perioada următoare?

Sper ca 2020 să fie un an plin, pentru că eu nu sunt omul care să stea prea mult locului, nu știu să mă calmez, nu știu să mă liniștesc, nu știu să mă detașez , eu sunt omul care se implică în toate, de aceea cu cât îmi e mai greu, cu atât îmi place mai mult, în sensul că îmi place să fac multe lucruri, îmi place să mi le programez pe hârtie ca să nu le uit, pentru că nu le-aș putea face fără o foarte bună organizare.

Care sunt cele mai important lucruri pe care le-ai învățat în ultimul timp?

Am avut dezamăgiri legate de oameni, dezamăgiri legate de proiecte, am avut multă încredere în oameni care s-au dovedit a fi doar niște parteneri de business, desi eu îi credeam prieteni, am învățat să am răbdare, să nu mă mai implic și am mai învățat că nu sunt eu asta, totuși… Am învățat că dacă n-aș pune la suflet, dacă trece totul prin filtrul meu și n-aș arde la maximum tot ceea ce fac, n-aș fi eu. Și cu toate astea, a trebuit să învăț că nu toată lumea e ca mine și că nu toată lumea vede prin același filtru prin care văd eu. Dar a fost o perioadă de căzături și de urcușuri, plină de extreme.

Acum chiar ai casa plină, odată ce familia ta a crescut cu încă un membru…

Da! Să știți că acum chiar am casa plină și nici nu mai concep viața fără trei copii. Cum ar fi fost să am unul singur? Acu mi se pare anost, plictisitor, ce aș face eu cu un singur copil? Și cu doi mi se pare la fel. Cu trei începe să devină acceptabil. Sunt foarte curioasă cum o să fie cu al patrulea!