Anamaria Vasile

ACUM E TOTUL CLAR! LIDIA BUBLE, PRIMA REACȚIE DUPĂ ANUNȚUL DESPĂRȚIRII DE RĂZVAN SIMION

Și-au asumat în mod public povestea de iubire, au postat diverse fotografii împreună, dar, de la o vreme, Lidia Buble și Răzvan Simion au intrat în atenția presei și nu au făcut acest lucru în cel mai pozitiv mod. Recent, s-a spus că între cei doi nu mai este totul „lapte și miere” și, mai mult de atât, s-a zvonit că s-au despărțit și nu mai formează un cuplu.

Sătulă de zvonurile potrivit cărora nu mai formează un cuplu alături de Răzvan Simion, Lidia Buble a decis că nu mai trebuie să țină garda jos și a reacționat. După ce artista a fost luată la rost în mediul online de către fanii ei care au întrebat-o care este, de fapt adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a răspuns simplu, dar, cu toate acestea, nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile despărțirii de iubitul său.

„Câinii latră mult” a fost comentariul acid al Lidiei Buble, atunci când o fană a întrebat-o dacă s-a despărțit cu adevărat de iubitul ei, Răzvan Simion. Artista a dat de înțeles că în cuplul lor nu există probleme și că trăiește, în continuare, o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion.

Răzvan Simion nu-i cunoaște pe părinții Lidiei Buble
Lidia Buble provine dintr-o familie foarte bună și, din câte știe toată lumea, este vorba și despre o familie numeroasă. Sunt 11 frați la părinți, iar acest lucru a generat anumite neplăceri în relația ei cu Răzvan Simion. Acum ceva timp, cântăreața a mărturisit că nu l-a dus la ea acasă pe Răzvan și acest lucru nu e va întâmpla prea curând. Părinții Lidiei Buble sunt de acord să cunoască iubita sau iubitul fiecăruia dintre copiii lor doar atunci când se decid să facă pasul cel mare: să se căsătorească!

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.