Anamaria Vasile

MARIUS ELISEI, TAXIMETRIST CU PROGRAM FLEXIBIL. CE JOBURI A MAI AVUT DE-A LUNGUL TIMPULUI

Apele nu se liniștesc în ceea ce privește relația dintre Marius Elisei și Oana Roman, iar între timp au apărut și informații ”fierbinți” despre avansurile pe care acesta i le-ar fi făcut transsexualului Delia. De altfel, Marius a cerut scuze părinților, nașilor și Oanei pentru situația tensionată la care s-a ajuns din această cauză, iar evenimentele, dacă putem spune așa, se află în plină desfășurare.

Marius Elisei a mărturisit că a apelat și la consilierea unui psiholog, în această perioadă, iar în ceea ce privește activitatea profesională se află într-un impas. De-a lungul timpului, partenerul de viață al Oanei Roman a avut mai multe joburi, lucrând – printre altele – și la o firmă care se ocupa ”cu flori”, după cum spunea Oana, nemulțumită și că nu primise, după trei săptămâni, nicio floare. ”A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, povestea Oana Roman la vremea respectivă.

Pasionat de mașini, lui Marius Elisei i-a plăcut foarte mult taximetria, așa că – potrivit informațiilor furnizate de viva.ro – lucrează ca șofer la Uber. Dar, cu mai mult timp în urmă, a apărut și în postura de manechin, încercând să suplimenteze veniturile familiei. A mers și în Anglia, unde a muncit pe șantierul unui văr, numai că a renunțat, condițiile fiind destul de ”vitrege”. Mai apoi a fost manager la o firmă de curățare a hainelor.

Marius Elisei
Marius Elisei: ”Încercăm amândoi separat, dar și împreună…”
Invitat la Antena Stars, Marius Elisei a făcut dezvăluiri în ceea ce privește relația cu Oana Roman după separarea intens mediatizată. El a declarat că – în pofida faptului că lucrurile nu au intrat încă pe un făgaș normal – el și Oana Roman se înțeleg mai bine și speră ca în viitor să-și rezolve toate problemele.

”Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii”, a spus Marius Elisei. „Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.red – că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a mai completat Marius Elisei, la Antena Stars.