Anamaria Vasile

ȘOC! Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica Prodancei în America! Lovitură incredibilă dată în urmă cu puţin timp! ”Nu aș fi crezut niciodată așa ceva” EXCLUSIV

Anul trecut, Sarah,mezina impresarei Anamaria Prodan, a ajuns să semneze cu cea mai importantă universitate din America, iar acum, tânăra este pe afișul competiției numărul 1 unu din baschet

Anamaria Prodan este cunoscută ca o afaceristă care scoate bani şi din piatră seacă! Drept dovadă, impresara are milioane de euro în cont, încasate din transferurile extrem de reușite în lumea fotbalului, în plus, prosperă de la o zi la alta în business-urile cu imobilare pe care le deține în America!

La fel de mulțumită este agenta și în privința familiei, soțul ei, Laurențiu Reghecampf câștigă bani buni în Dubai, ca antrenor, fata cea mare, Rebecca, este model de top international, iar Laur jr. joacă fotbal la juniori, iar fiica mai mică!

Sarah a devenit vedetă peste Ocean! Ce a spus tânăra
Un plus de mândrie, Prodanca îl are pentru Sarah, fiica ei cea mică, o mare speranță a baschetului, selecționată, încă de anul trecut, în echipa Universității Mississippi, cea mai apreciată instituție de profil din SUA. ”Este o onoare să o văd că evoluează la un asemenea nivel”, a comentat atunci Anamamaria.

Sarah a fost și ea la fel de entuziasmată. Astfel că, la puțin timp după ce a semnat cu echipa americană, a vorbit public despre realizările sale. ”Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi și sper să o fac cât mai bine atât pentru viitorul meu, cât și pentru a-mi face părinții fericiți”, a spus fata Prodancei și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.