Anamaria Vasile

Abia s-a aflat! De ce nu au reușit Brigitte și Florin Pastramă să facă un copil până acum! Problema e la el

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult un copil. Bruneta nu a rămas, însă, însărcinată încă.

Brigitte și Florin Pastramă au devenit soț și soție vara aceasta. Fosta soție a lui Ilie Năastse s-a îndrăgostit fulgerător de iubitul Ralucăi Podea, așa că l-a părăsit pe logodnicul ei de atunci pentru a-și trăi povestea de amor. Nimeni nu credea în relația lor, dar au demosntrat că au sentimente profunde unul pentru celălalt și, după nici un an de relație, s-au căsătorit.

Brigitte și Florin Pastramă vor un copil
Brigitte și Florin Pastramă își doresc extrem de mult un copil. Bruneta spunea că mai vrea un moștenitor încă de pe vremea când era soția fostului tenismen Ilie Năastse. Ea a declarat de mai multe ori în presă că unul dintre motivele pentru care mariajul lor s-a destrămat a fost că sportivul nu i-a putut îndeplini dorința.

De data aceasta, se pare că problema este la Florin. Conform Click, motivul pentru care bruneta nu a rămas însă însărcinată ar fi că soțul ei ia niște suplimente alimentare pentru creșterea masei musculare. Cu toate acestea, Brigitte și Florin Pastramă se iubesc în continuare și speră că vor avea un copil împreună.