Anamaria Vasile

Dovada clară că Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au împăcat! S-au dat singuri de gol

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au împăcat. Cei doi au acum cel puțin o relație de prietenie, iar acest lucru s-a aflat după ce s-au dat de gol pe rețelele de socializare.

O postare pe Instagram, în care frumoasa prezentatoare a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D, le transmitea fanilor să aibă „o primăvară frumoasă și plină de dragoste”, a dus la aflarea veștii că Andreea Mantea și Cristi Mitrea au cel puțin o relație de prietenie acum.

Cristi Mitrea i-a trimis un comentariu Andreei Mantea la postarea respectivă. „Asemenea”, i-a transmis el, alături de două emoticoane ce dau de bănuit că ei ar putea avea chiar, din nou, o relație de iubire.

Andreea Mantea a recunoscut că are un iubit
Andreea Mantea a anunțat că are un iubit, însă nu a precizat despre cine e vorba. Fanii sunt convinși că iubitul Andreei Mantea este chiar Cristi Mitrea, cu care prezentatoarea are un băiețel superb, David.

”Am zâmbit undeva înlăuntrul meu, gândindu-mă că poate într-adevăr aş fi însărcinată, dar nu am vrut să mă gândesc prea mult. În momentul în care am ajuns la cosmeticiană, am simţit că durerea respectivă nu se mai duce aşa cum se ducea în mod normal, am simţit că se duce la el. Şi atunci am ştiut sigur că sunt însărcinată pentru că am simţit că este cineva acolo care e deranjat de durerea pe care eu o simt. Şi i-am zis fetei: „Gata, hai să nu mai continuăm!“ Am inventat nişte scuze. Nu aveam cum să-i zic: „Ştii, cred că eu sunt însărcinată, simt eu că-l deranjează şi aş vrea să ne oprim“. Am ieşit de acolo, ştiam că e o farmacie pe colţ, m-am dus repede, când am văzut câtă lume era am renunţat. Am sunat o prietenă să-mi ia un test de sarcină şi m-am dus la ea să-l fac. Nici măcar lui Cristi (n.r Cristi Mitrea, tatăl lui David) n-am vrut să-i zic până n-am fost sigură”, povestea vedeta Kanal D, în urmă cu ceva timp, despre momentul în care a aflat fericita veste că era însărcinată cu David.