Anamaria Vasile

Tavi Clonda are nevoie de ajutor! Soţul Gabrielei Cristea, mesaj surprinzător:

Tavi Clonda are nevoie de ajutor şi îşi roagă prietenii de pe reţelele de socializare să vină cu idei. Pe 26 octombrie este o zi importantă în familia lor, iar el nu are nicio idee despre ce ar putea să pregătească.

Pe 26 octombrie Gabriela Cristea împlineşte vârsta de 44 de ani, aşa că Tavi şi-ar dori să o surprindă. Cum deja a epuizat multe idei de-a lungul anilor, cunoscutul cântăreţ le-a cerut sprijinul prietenilor lui, să îi scrie propune pe pagina sa.

„Maine este ziua Gabrielei si sunt în panică de idei… mă ajutaţi cu câteva propuneri de cadouri? 🙈🤗👸🏻”, a scris Tavi Clonda.

Imediat au apărut câteva sugestii, însă fanii lor cred că el deja a cumpărat un cadou şi vrea ca surpriza pentru soţia lui să fie cât mai mare.

Cum Gabriela Cristea şi-a reluat activitatea şi a început emisiunea Like a star! la Antena Stars, cel care se ocupă mai mult de Victoria şi Iris este Tavi Clonda. Al treilea copil? Prezentatoarea TV nu spune nici da, nici nu. Invitată în cadrul emisiunii Angeţia VIP vedeta a vorbit despre cum decurg lucrurile acum în familia lor.

„Promit că o să mă revanșez față de el. Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune”, a spus Gabriela Cristea.