Anamaria Vasile

Mii de sticle de bere răsturnate pe șosea în Dolj. Reacția Direcției de Drumuri Craiova: ”O grupare feministă atacă șoferii de camion”

Zeci de navete pline cu sticle de bere au căzut pe un drum de pe raza Secţiei Drumuri Naţionale Severin, iar administratorii paginii de Facebook a Direcției de Drumuri Craiova au făcut glume pe seama șoferului camionului.

Pe pagina de Facebook a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova a fost postată, vineri, o fotografie din care se pot vedea zeci de navete de bere împrăștiate pe asfalt lângă un TIR. ”Trist….Tragedia, văzută numai de bărbați, a avut loc pe DN 6 pe raza SDN Severin.

Legenda spune ca o grupare feministă atacă șoferii de camion care transportă ?(bere), prin vrăji și farmece, ca aceștia să uite să asigure marfa”, a fost mesajul publicat de DRDP Craiova alături de fotografie și un emoticon ”cu inima frântă”.

În comentariile la postare a fost adăugată încă o poză cu șoferul care încerca să strângă navetele de bere dintre sticlele făcute ciob în mijlocul drumului.

Gluma instituției a fost gustată de internauții care au postat și ei mesaje amuzante în comentarii. ” Imagini cu un puternic impact emoțional. Aproape imposibil de privit :(((((((” a scris cineva, în timp ce altul spune ”Să o care la bidon, există și alte variante să nu se prindă vraja și să bem și noi o bere”.