Anamaria Vasile

Florin Pastrama a dezvaluit ce avere are si cate proprietati detine. A surprins pe toata lumea cu declaratia sa

Daca in urma cu cateva zile Brigitte a marturisit cum isi castiga banii, de data aceasta a venit randul sotului sau, Pastrama.

Florin Pastrama a dezvaluit ce avere are si cate proprietati detine. Sotul lui Brigitte nu o duce deloc rau, din contra, acesta se lauda cu foarte multe proprietati din care automat castiga sume fabuloase.

A stat intr-un con de umbra pana acum insa Pastrama nu mai vrea sa se fereasca, astfel ca face public fiecare aspect al vietii sale, inclusiv situatia materiala.

„Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună.

Suntem cei mai invidiaţi şi admiraţi. M-am ferit să apar în showbiz, dar acum sunt fericit şi nu vreau să mai stau ascuns. Am afaceri cu imobiliare şi Brigitte mă ajută foarte mult.

Amândoi am lucrat în construcţii, ridic blocuri, o rezidenţă de şapte case. Vom continua împreună, iar ea mă va ajuta cu decorarea interioarelor. Am văzut cum sunt renovate casele ei şi îmi plac” a spus Florin pastrama pentru click.ro.

Bruneta a decis sa fie transparenta cu fanii sai si sa faca public veniturile sale lunare, fiind vorba de 15.000 de euro pe luna.

„Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele, sunt proprietară a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara,pe care eu și fiul meu le-am moștenit, de la primul meu soț, la vârsta de 26 de ani.

În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două bussinesuri: Magic Castle București unde sunt asociat unic și o firmă de logistică și avocatură, cu care dacă îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată.

Și pe litoral la Mamaia dețin și un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000€ nu 150.000 cât au scris ziarele, pentru că îmi doresc să rămân gravidă cât de curând și acesta se află exact în zona de cluburi Loft și Nuba.