Anamaria Vasile

Dani Oțil, dat de gol! Vedeta se pregătește de nuntă: „Mulțumesc, finule”

La doar câteva zile după ce Dani Oțil a împărtășit prima imagine cu iubita sa, Gabriela Prisăcariu, Mihai Bobonete a aruncat bomba despre cei doi.

Pe Dani și pe actor îi leagă o veche prietenie, nu este exclus ca Bobonete să îi fie naș prezentatorului TV, mai ales că deja îl alintă cu „finule”.

Pentru că ne știm de când mâncam cârnăciori în bucătăria lui minusculă… Pentru că jucăm fotbal uneori… Pentru că am leșinat de râs şi când avea o țeavă în plămân, în spital… Pentru că venea la Neatza şi ne încărca pe toţi ca o baterie externă… Pentru că ia râsul în serios…”, a afirmat Dani Oţil, referindu-se la prietenul său, Bobonete. Actorul a reacţionat imediat: “Mulţumesc, finule!”.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumatatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gandit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, asa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, spunea Gabriela despre bărbați în urmă cu ceva timp.