Anamaria Vasile

Cât au cheltuit Brigitte şi Florin Pastramă pentru nuntă. „Nu ne-am…

Nunta s-a terminat, acum vine o nouă provocare pentru Brigitte Pastramă și Florin Pastramă. Cei doi soți lucrează la un copil.

Brigitte și Florin Pastramă s-au dus la doctor imediat după nuntă pentru a face tratamente premergătoare unei sarcini asistate medical. Reproducerea umană asistată medical este recomandată cuplurilor cu probleme de infertilitate, iar cei doi au oferit mai multe detalii în cadrul emisiunii La Măruță.

„Vrem să facem o sarcină asistată și astăzi, deși a fost cam peste mână, fiindcă la ora 7.00 am terminat petrecerea și la 8.00 am fost deja la investigații. Ni s-a recoltat sânge, iar la 12.30 – 13.00 am avut amândoi o procedură pentru sarcina asta asistată. În momentul de față nu sunt însărcinată, dar cu ajutorul lui Dumnezeu… într-o săptămână, peste o lună, să vedem, cum vrea Dumnezeu”, a spus Brigitte Pastramă, în direct.

Florin Pastramă a dezvăluit că să devină tată este marele lui vis. Însă nu se mulțumește cu unul sau cu doi copii, ci vrea cinci.

Câți bani au scos soții Pastramă la nuntă

Nu mai puțin de 93.000 de euro au cheltuit soții Pastramă la nuntă, însă, spun ei, nu și-au scos banii. Chiar și așa, Brigitte și Florin spun că nu acesta a fost scopul, ci să-i facă fericiți pe toți cei dragi lor.

„93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el”, a dezvăluit Brigitte.