Anamaria Vasile

Descoperirea făcută de familia lui Emi Pian

Deși toată lumea se aștepta ca astăzi să aibă loc par…astasul de 7 zile al lui Emi Pian, familia fostului lider al Duduienilor a făcut o descoperire care a anulat toate planurile.

Apar noi informații legate de ceea ce se întâmplă în familia lui Emi Pian. Potrivit România TV, astăzi ar fi trebuit să aibă loc par…astasul de 7 zile al fostului lider al Duduienilor, însă familia acestuia a făcut o descoperire care a anulat toate planurile.

Sursele România TV susțin faptul că familia Duduianu s-a răzgândit, deoarece au refăcut calculele. Mai exact, săptămâna trecută a avut loc înmo…rmântarea și rudele lui Emi Pian au constatat că l-au ținut aproape o săptămână în casă, fapt pentru care ziua înm….ormântării a coincis cu o săptămână de la data în care liderul a fost uc…is. Prin urmare, următorul para…stas al lui Emi Pian va fi, cel mai probabil, la împlinirea a 6 săptămâni de la mo…artea inte…rlopului, din cauza faptului că masa oferită de familie, la înm…ormântarea lui, a fost considerată para…stas.

Ce s-a descoperit în sângele lui Emi Pian
Noi detalii șocante ies la iveală în cazul as…asi..nării lide..rului int…erlop Emi Pian. Ancheta înaintează iar amănuntele șocante nu încetează să apară.

Pol…ițiștii care investighează cazul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian confirmă faptul că în seara în care a mu…rit inte…rlopul consumase subst…anțe haluc…inogene. De asemenea membrii cla…nului Duduianu susțin că Emi nu consuma dro…guri.

Se speculează că șeful grupării care vindea dro…guri inte…..rlopilor și maneliștilor este chiar Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’. De-a lungul anilor acesta s-a ocupat cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele lăutarilor. Individul este acum în atenția anchetatorilor, care suspectează că el ar fi vândut subst…ațele in…terzise membrilor cl…anului Duduianu.

Citeste si Atenție elevi! Școlile au fost închise! Până când nu se fac ore: Lista completă a școlilor unde cursurile sunt suspendate: Toți elevii și părinții trebuie să știe:
Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost exe…cutat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din cla..n..ul ri….val. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai pe…riculoși i.n…fractori din România.