Anamaria Vasile

Câți bani câștigă Andra în fiecare lună. Este cel mai bine plătită din România

Cine își dorește să o aibă pe Andra la vreun eveniment important, trebuie să știe câți bani ar trebui să scoată din buzunar pentru ca artosta să cânte un minut.

Câți bani câștigă Andra în fiecare lună
Andra Măruță ocupă un loc în topul preferințelor românilor. Frumoasa artistă a reușit însă să strângă o reală avere de pe urma evenimentelor pe care le-a onorat de-a ungul timpului. În afară de faptul că este căutată, solista percepe sume impresionante chiar și pe minut.

Conform informațiilor apărute în presă, Andra este plătită, în medie, cu 6.000 de euro pentru eveniment. Astfel, pentru fiecare minut petrecut pe scenă, în conturi îi intră 1.000 de lei. Desigur, totul variază în funcție de evenimentul la care participă și în funcție de cât de lungă este reprezentația.

Dar aceștia nu sunt singurii bani care îi intră Andrei îi cont pe lună. Conform informațiilor apărute în spațiul public, artista ar câștiga între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii Românii au talent, de la Pro Tv. De asemenea, artista ar mai fi primit o sumă similară pentru faptul că a fost jurat și la emisiunea Vocea României Junior.

Cu cine s-a iubit Andra Măruță înainte
De asemenea, și Cătălin Măruță contribuie la veniturile familiei. Prezentatorul de televiziune câștiga până nu demult 15.000

Și Cătălin Măruță contribuie serios la veniturile familiei. Prezentatorul TV câștiga până nu demult 15.000 de euro pentru emisiunea La Măruță, dar salariul i-a fost diminuat între timp, iar show-ul lui nu mai este difuzat în prime time. Cătălin mai câștigă aproximativ 2.000 de euro pentru evenimentele private pe care le prezintă.

Înainte să se căsătorească și să aibă o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, afirmat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, conform sursei citate.