Anamaria Vasile

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, în direct

După ce în urmă cu puţin timp cei doi au anunţat că s-au separat, Oana Roman şi Marius Elisei au reuşit să lase pe toată lumea cu gura găscată. Vedetele s-au sărutat în direct la Antena Stars, semn că dragostea pluteşte din nou în aer!

Oana Roman este în culmea fericirii. După ce şi-a văzut visul împlinit şi s-a mutat de ceva vreme într-o casă nouă şi extrem de spaţioasă, vedeta pare din nou împlinită şi pe plan sentimental. Ea şi Marius Elisei şi-au încântat fanii cu o imagine bombă, chiar în direct. Aflată la ea acasă şi înconjurată de cei mai dragi prieteni, Oana Roman a organizat prima petrecere de la care nu a lipsit nici soţul ei, cu care s-a sărutat în văzul tuturor.

Deşi nu cu mult timp în urmă au anunţat că s-au separat, Oana Roman şi Marius Elisei au petrecut o vacanţă de vis alături de fiica lor la munte, iar acum lucrurile par să funcţioneze din ce în ce mai bine între ei. De altfel, acest lucru a fost confirmat şi de afirmaţia Oanei. „Nu suntem certaţi”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Ce planuri are Oana Roman pentru anul 2020
Oana Roman a declarat că de regulă nu obişnuieşte să îşi facă planuri. Vedeta lasă mai degrabă ca lucrurile să vină de la sine şi din fericire a avut parte doar de surprize plăcute.„În general nu-mi fac planuri, pentru că întotdeauna se întâmplă altfel decât îmi plănuiesc eu şi în general mai bine. Nu îmi fac planuri pentru 2020, pentru că probabil o să mi se întâmple lucruri pe care nu le plănuiesc, dar care o să fie foarte ok şi atunci las lucrurile să curgă. Dar în televiziune tot m-aş întoarce”, a mărturisit Oana Roman în timpul emisiunii.