Anamaria Vasile

OANA ROMAN, CRITICATĂ DE FANI DUPĂ ÎMPĂCAREA CU MARIUS ELISEI: ”A FOST DOAR O ALTA METODA DE A-ȚI FACE PUBLICITATE?”

După ce a anunțat separarea de Marius Elisei, Oana Roman s-a simțit obligată să precizeze că nu a pronunțat niciodată cuvântul ”divorț”. Doar ”separare”, așa a scris Oana Roman în mediul online, fiind vorba despre o perioadă în care ambii parteneri au gândit ”mutările” pentru perioada imediat următoare. Această ”partidă de șah sentimental” s-a încheiat printr-o împăcare, Oana și Marius petrecând sărbătorile împreună, alături de fetița lor.

Totuși, fanii celor doi nu au primit vestea așa cum ar fi anticipat o mare parte a celor care urmăresc lumea mondenă. Ba chiar au existat ”voci” care au acuzat-o pe Oana că nu a dorit decât publicitate prin anunțul referitor la separare. Oana a publicat în spațiul online o fotografie în care apare alături de Marius și de fetiță, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Și, cu siguranță, nu au fost pe placul Oanei. Însă, așa cum scria chiar ea după ce a anunțat, public, că s-a separat de Marius, ”relația de părinți” are o importanță covârșitoare în întreaga ecuație familială.

”Nici nu merită să comentez”
Răsturnarea de situație a fost interpretată diferit de cei care au văzut fotografia postată de Oana, iar unul dintre aceștia a adresat o întrebare… delicată.

„Despartirea” de soț a fost doar o alta metoda de a-ți face publicitate???!!! ????”, a întrebat-o un vizitator al paginii de socializare pe Oana Roman. Iar răspunsul acesteia a fost elocvent.

”Nici nu merita sa comentez. Lasă răutatea si in loc sa te preocupe viața mea, trăiește o frumos pe a ta! Succes!”, a răspuns vedeta.