Anamaria Vasile

Cum a reacționat Gheorghe Dincă când i-a văzut pe anchetatori că îi hrănesc găinile din curte

Gheorghe Dincă trece de la o stare la alta. Dacă la început era respingător, nu dorea să discute cu nimeni și era recalcitrant, de câteva zile criminalul din Caracal este total schimbat.

Gheorghe Dincă a devenit, brusc, vorbăreț și a început să prindă încredere în anchetatori. Potrivit antena3.ro, în momentul în care cei din urmă i-au tăiat prunii, crimnalul a început să plângă.

I-au dat lacrimile și în momentul în care i-a văzut pe anchetatori cum îi hrănesc găinile din curte.

Ipoteză-șoc: Gheorghe Dincă ar putea fi ucis în închisoare?
Altfel, Gheorghe Dincă are parte de măsuri de securitate sporite la Jilava. Mascații penitenciarului sunt pregătiți să intervină în orice moment, dacă viața acestuia ar fi în pericol. Menționăm că, deocamdată, criminalul de la Caracal este singur în celulă.

”Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă”, potrivit site-ului știriletvr.ro.

Mai mult, alte persoane din caz au dezvăluit faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde ”monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă. ”Stă izolat și este dus singur la plimbare”, au declrat surse judiciare, conform