Anamaria Vasile

Corina Dănilă a slăbit enorm! Uite la ce a renunțat pentru a avea 47 de kilograme

După ce s-a confruntat cu kilogramele în plus toată viața, Corina Dănilă a slbit spectaculos și a dat jos mai bine de 20 de kilograme!
Acum, vedeta nu se mai atinge de zahăr sau de alimentele procesate. Actrița a vorbit și despre ce mănâncă într-o zi pentru a se menține.

„Carne de porc, vită, peste, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, cășcaval), salată verde, roșii, castraveți, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe și toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Am învățat să mănânc atunci când îmi este foame, puțîn și destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcție de programul meu de peste zi și de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară și dimineață mi le iau cu mine”, a declarat ea pentru CSID.

Acum, vedeta are 47 de ani și 47 de kilograme!

Corina Dănilă a devenit faimoasa în showbiz-ul românesc în 2004 prin prisma rolurilor în primele telenovele românești. Anii au trecut și, după un mariaj scurt, în cadrul căruia a adus pe lume o fetiță, și o perioada în care s-a confruntat cu probleme locative și financiare, lucrând atunci, că și acum, la televiziunea publică, a reușit să ajungă la un echilibru ce o face să radieze de fericire. Și-a schimbat stilul de viață, modul de a privi lucrurile, a slăbit aproape 20 de kilograme și arată și se simte acum mai bine că niciodată.