Anamaria Vasile

Relația voastră scârțâie? Uite cum poți s-o repari!

Voi doi… până nu demult credeai că sunteți făcuți unul pentru altul, suflete-pereche. Numai că, odată cu trecerea timpului, sufletul tău pereche s-a schimbat. Cel mai probabil, te-ai schimbat și tu, iar între voi pare că ceva nu mai funcţionează.

Deși vorbiți unul cu altul, vă înțelegeți… separat. Fiecare aude ce vrea, iar de aici apar o serie de discuţii interminabile. Dacă relația voastră scârțâie, uite cum poți s-o repari:

Ai conștientizat că relația voastră a început să scârțâie’ și te doare. Îl iubești, vrei să faci ceva să fie ca înainte? Uite cum poţi repara relaţia voastră:

– Pregătește o seară romantică în doi. Poţi să faci rezervare la un restaurant sau să prepari chiar tu mâncarea lui favorită, acasă. Aprovizionează-te cu lumânărele parfumate, muzică relaxantă și un vin bun. Restul va veni de la sine.

– Oferă-te să-i faci un masaj atunci când e obosit sau îngândurat. Nu doar că îl vei scoate din acea stare, dar îți va simți atingerile și o să vă apropiați mai mult. Iar după masaj puteţi descoperi și alte lucruri pe care să le faceţi împreună!

– Ia-ţi partenerul și plecaţi într-un weekend romantic. Dacă vrei să repari relația voastră, ar fi indicat să vă faceţi planuri singuri, fără alţi prieteni. Poţi găsi oferte de city break sau poţi organiza tu, important e să petreceţi cât mai mult timp împreună, bucurându-vă unul de altul.

Cu puţină imaginaţie și spirit de aventură, cele două zile se vor transforma într-o amintire de neuitat.

– Dacă aveţi copii, ar fi bine să îi duceţi din când în când la bunici sau la alte persoane de încredere și să petreceţi câteva ore singuri. Puteți să vedeţi împreună un film, să vă plimbaţi prin parc și să discutaţi despre toate acele lucruri care s-au acumulat.

– Fii tolerantă cu greșelile lui, încearcă să înțelegi felul în care gândește, iar acolo unde este nevoie roagă-l să aducă lămuriri. Comunicarea este cheia oricărei relaţii.

– Amintește-ţi să fii sexy, măcar uneori.

Investește în lenjerie și atrage-i atenţia asupra ta, chiar dacă nu mai arăţi ca la început. Flacăra pasiunii are nevoie să fie întreţinută ca să nu se stingă.

Dacă aplici aceste sfaturi, măcar ocazional, diferențele se vor observa în relaţia voastră. Monotonia va dispărea ca prin minune.