Anamaria Vasile

Foarte puțini știau asta! Care este numele din buletin al Andreei Marin

Pentru români, are multe nume. O știm drept Andreea Marin, o știm drept „Zâna Surprizelor”, o știm și drept fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Însă, Andreea Marin mai are încă… surprize de oferit! De exemplu, știai care ste numele ei întreg?

În buletin, Andreea Marin este trecută într-un fel destul de neobișnuit. Numele întreg al vedetei este Andreea Violeta Marin Bănică.

Al doilea prenume, care i-a aparținut mamei sale, este moștenire de familie. Violeta este și numele fiicei sale, Ana Violeta.

„Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, povestea Andreea Marin, conform VIVA!

De ce Andreea Marin a păstrat numele Bănică

Cât despre al doilea său nume de familie, acesta este o urmare a mariajului cu Ștefan Bănică Jr. De ce a ales să păstreze numele în buletin, a explicat chiar vedeta.

„Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Există și posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie și niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se așeze”, mai spunea Andreea Marin.