Anamaria Vasile

Dovezi științifice care ne arată că vindecarea stă în gândurile pozitive din subconștientul nostru

Oamenii de știința ne arata in sfârșit cum cum gandurile pot provoca modificari moleculare specifice asupra genelor! Deci, „Antrenându-ne mintea putem sa ne recâștigam sănătatea!”

Un studiu recent publicat de către revista de specialitate Journal of Psychoneuroendocrinology si realizat de cercetători din Wisconsin, Spania si Franța a demonstrat schimbări la nivel molecular in corp, după o perioada intensa de practici meditative si gândire pozitiva.

Studiul a arătat efectele benefice pe care le-au experimentat un grup de practicieni ai meditației, in comparație cu un grup de subiecți care erau implicați in activități non-meditative.

Dupa 8 ore de meditație, cercetătorii au găsit diferențe la nivel molecular si un nivel redus al genelor cu potential inflamator cat si capacitatea subiecților care practicau meditația, de a se recupera mai suro in cazul unor situații stresante. Noile rezultate demonstrează un mecanism biologic care are efecte terapeutice, pe care l-am putea activa fiecare din noi…

Activitatea genelor poate fi schimbata prin intermediul percepției

Dr. Bruce Lipton a fost primul om de stiinta care a inaintat aceasta idee ca prin puterea gândului, avem puterea de a ne transforma chiar de la nivel molecular. In anul 2005, Dr. Bruce Lipton publica cartea The Biology of Belief – Unleashing the Power of Consciousness, Matter & Miracles (Biologia Credinței – Dezlănțuind Puterea Conștiinței, Materie si Miracole).

Potrivit Doctorului Bruce Lipton, activitatea genelor poate fi schimbata in viata de zi cu zi, fiindca percepțiile mintii noastre sunt reflectate in chimia corpului nostru, iar dacă sistemul nostru nervos interpretează mediul înconjurător si controlează chimia sângelui, atunci tu, realmente poți sa schimbi soarta fiecărei celule din corpul tău, schimbându-ti gândurile.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie