Anamaria Vasile

Trebuie doar sa urmezi acesti pasi, daca vrei sa-ti fie bine

Spiritualitatea nu este indepartare de viata, ci mai degraba aduce viata mai aproape de noi. Intelegi acum natura spiritualitatii? Esti gata sa incepi aventura spirituala?

Intrebarea acum este cum ne schimbam pentru a fi mai spirituali?

Este foarte usor. Trebuie doar sa urmezi urmatorii cinci pasi si vei putea gasi calea spirituala intr-un timp relativ scurt.

1. Trebuie sa fii aproape de partea ta spirituala

Propozitia de mai sus este destul de confuza. Trebuie sa te apropii de partea ta spirituala. Cum? Una dintre cele mai usoare cai este de a merge in salbaticie. Prin izolare pentru un moment in natura, vei putea reflecta.

Aminteste-ti ca meditatia este pasul de baza pentru a fi pe calea spirituala. Poti auzi sunetele naturii fara sa fii deranjat de zgomot si de alti oameni. Asta nu inseamna ca vei fi ca un ascet sau altceva. Ai nevoie de timp pentru tine inainte de a te intoarce in rutina ca cineva nou.

Spiritualitatea este energia vietii si nu poate fi obtinuta instantaneu. Noi toti venim din natura si ce este mai bine decat sa ne apropiem de natura?

2. Poate ca ai nevoie de timp pentru a medita

Meditatia este practica si necesita concentrare. Aceasta practica este facuta pentru a controla mintea si a obtine cea mai inalta constiinta.

Cea mai inalta constientizare in cauza tine de cine suntem cu adevarat si la ce visam cu adevarat in viata. Prin meditatie, iti poti largi activitatile spirituale. Aceasta este de fapt o tehnologie, o tehnologie a vietii.

Prin meditatie, poti, de asemenea, mari energia dumnezeiasca si s-o pui in sistemul tau. Efectul imediat care apare este o stare emotionala stabila si claritate a mintii. Nu exista nimeni cu un nivel inalt de spiritualitate fara o minte clara.

Cum putem avea o minte clara daca nu meditam?

Nu trebuie sa fii expert pentru a putea medita. Doar calmeaza-ti mintea si centreaz-o intr-un punct. Practica acest lucru astfel incat sa te dezvolti treptat la nivelul urmator de meditatie.

3. Asigura-te de scopul vietii tale

Spiritualitatea nu are o legatura stransa cu stagnarea. A deveni spiritualist nu inseamna ca vei stagna. Cu spiritualitate ne putem dezvolta intr-o directie mai buna. Pentru multi oameni care nu inteleg, spiritualitatea inseamna stagnare.

Stagnarea este o conditie in care nu ne dezvoltam si acest lucru nu este scopul spiritualitatii. Trebuie sa iti dai seama ca dezvoltarea individuala nu are loc la intamplare, adica nu se poate face fara concentrarea mintii.

Si prin concentrarea mintii putem fi cu un pas mai aproape de nivelul spiritual superior. Focalizarea asupra mintii este, de asemenea, minunata pentru eliminarea gandurilor rele care ne vor impiedica sa gasim calea noastra spirituala.

Daca doresti sa fii o persoana cu adevarat de succes, atunci setarea obiectivelor de viata cat mai curand posibil este foarte importanta. Fara scop, nici o calatorie aleatoare nu poate oferi succes. Sa-ti gasesti sufletul este un fel de scop al vietii.

4. Intareste-ti caracterul

Nicio persoana nu are succes fara un caracter puternic. Aceasta este legea fundamentala. Daca nu ai un caracter puternic, vei cadea in mijlocul calatoriei tale spirituale. Nu vei putea ajunge la linia de sosire si toate eforturile tale se vor incheia in zadar.

Inainte de a decide sa iti sporesti spiritualitatea, intareste intai trasaturile pozitive. Atata timp cat ai un caracter sau o personalitate slaba, nu poti atinge ceea ce ai planificat inainte. Ceea ce trebuie sa realizezi este ca fiecare are slabiciuni si nu pot fi negate.

Cu toate acestea, nu poti renunta din cauza acestor slabiciuni. Poti face pace cu ele, fara a trebui sa le elimini complet pentru ca este imposibil.

Iti poti intari trasaturile pozitive, astfel incat eforturile tale spirituale sa nu fie deranjate de cele negative. Pentru a ne dezvolta caracterul, putem invata si de la altii.

Oamenii plini de incredere, sunt cei care stiu bine o calatorie spirituala care ajuta mental. De asemenea, este necesar sa iti recunosti slabiciunile sau vei continua sa te impiedici in timp ce te minti. A te minti este un inceput prost pentru a-ti gasi calea spirituala.

5. Instrumente de divinitate

Instrumentul divin este in final scopul principal al calatoriei tale spirituale. A deveni un reprezentant al lui Dumnezeu pe pamant, poti deveni o persoana intreaga, fizic si spiritual.

Oamenii sunt creati pentru a se ajuta reciproc si aceasta este natura noastra de baza ca fiinte sociale. Nu iti imagina ca spiritualitatea este o realizare. Este vorba despre cum sa traiesti in armonie cu ceilalti si, de asemenea, cu natura.

Cand ne dam seama ca slujirea si ajutorarea celorlalti este o necesitate, am ajuns la cea mai inalta constiinta, scopul final al calatoriei noastre spirituale.

Nu este vorba de a crea si de a deveni un ascet, ci despre cum te poti apropia de partea ta spirituala.

Din cele cinci puncte de mai sus putem concluziona ca gasirea unei cai spirituale poate fi pornita de la lucruri simple si recunoasterea a cine suntem cu adevarat este inceputul tuturor.