Anamaria Vasile

Vestea momentului în showbiz? S-a afisat deja cu burtica. Vine bebe numărul 3?

Raluca Pastramă și Pepe formează o familie, deja de 8 ani, din 2012, și au două fetițe superbe. Pe plan profesional amândoi sunt cât se poate de stabili, cel puțin așa declară cei doi, iar în viața personală totul merge cum nu se poate mai bine.

Raluca nu este gravidă, cel puțin așa declară vedeta
Raluca Pastramă se poate considera o femeie împlinită, cu doi copii și un soț care îi este permanent alături, lucru care de altfel se și vede în pozele pe care tânăra le publică pe rețelele de socializare. Recent, poate în glmă, sau poate în serios, Raluca a psotat pe instagram o poză în care, aparent, ar părea că este gravidă, iar fanii au reacționat imediat luând în serios lucururile. Totul a plecat, odată de la poza în care apărea cu cu o burtică de graviă, dar și de comentariul pus de Raluca, „Este băiețel!”, care a încins spiritele.

”Vine bebe 3?”
Imediat după publicarea pozei, reacția internauților a fost pe măsura pozei, dar Raluca a reușit să tempereze spiritele declarând că nu este vorba de o nouă sarcină, declarând că nu așteaptă un copil, dorința ei fiind aceea de a sta mai mult timp cu fetele ei care au crescut deja mult.

”Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele, care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau se la început cu un bebeluș. Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat!”, a declarat soția lui Pepe.


Cu toate că suntem în plină pandemie, Pepe și familia sa au reușit să se distreze pentru câteva zile la mare, alături de Andra și Cătălin Măruță, Pepe declarând că:

Citeste si Rugăciunea celor 3 zile de marți pentru îndeplinirea tuturor dorințelor:
„A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenție, și foarte mulți m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire. Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Și ce nu am făcut … De la teme online cu Maria și până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curățenie, joacă, filme, live-uri împreună, joacă”, a declarat Pepe.