Anamaria Vasile

Sfidarea clanurilor continuă: petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul ”Kundalini” din Tei, iar Poliția spune că n-au fost probleme!

Chiar în zilele în care Marcel Vela lansa mesajul ”Suntem cu ochii pe voi”, peste 100 de capi, crema interlopilor, au participat, în Capitală, la majoratul fiicei lui Nuredin Beinur, unde fata a primit cadou un Range Rover. Florin Salam a strâns 50.000 de euro din dedicații! Poliția spune că nu s-au încălcat regulile, deși vecinii clubului din Tei susțin altceva.

Șocați de crima din 4 august și de incendierile și amenințările care au urmat omorârii liderului interlop Emi Pian, românii s-au uitat către autorități, încercând să înțeleagă de unde vine influența clanurilor. Locuitorii din Cariterul Tei au primit, foarte repede un răspuns neașteptat. Pe 5 august, Nuredin Beinur, unul dintre cei mai influenți interlopi, provenind din zona litoralului Mării Negre, a dat o petrecere la clubul ”Kundalini” din Tei, fiindcă fiica sa, Miruna, a împlinit 18 ani.

Interlopi din toată țara și din străinătate s-au strâns la eveniment, care s-a întins până la 4 dimineața, disperându-i pe vecinii localului, susțin surse ”Libertatea”. Autoritățile n-au intervenit, iar episodul alimentează tensiunile pe axa Poliție – procurori: ”Clanurile își permit să facă orice, pentru că DIICOT nu e interesat la modul real să destructureze rețelele infracționale din România”

Beinur însuși a postat pe contul său de Facebook fotografii de la party. Una o prezintă pe fata lui alături de un impunător Range Rover înconjurat de flori, cadoul din partea tatălui la împlinirea vârstei de 18 ani. O alta e o imagine dintr-un colț al locației-gazdă, unde apar aproape 30 de invitați, iar pe fundal se zăresc trei purcei la proțap.

Surse din Poliție au relatat pentru Libertatea că regulile din starea de alertă au fost sfidate, dar autoritățile n-au intervenit pentru a pune lucrurile la punct: ”Au sosit interlopi din toată țara și din străinătate, au fost peste o sută de invitați. În jur de 30 dintre oaspeți erau numai colegi ai sărbătoritei. Gașca s-a spart abia pe la 4:00 dimineața, iar vecinii clubului erau disperați din cauza gălăgiei. Dar absolut nimeni n-a avut curaj să deranjeze petrecerea lui Beinur”.

”A fost superb, a fost de vis, o petrecere cu adevărat de 5 stele! Organizare perfectă și ambianță de nota 10. Nu m am mai distrat atât de frumos și cu atâta lume bună de cand am plecat din țară. Felicitări!!!”, a scris Steven Dobresku, unul dintre invitați pe Facebook. Acesta din urmă i-a transmis și o dedicație împreună cu manelistul Săndel Piticu care s-a filmat cântându-i „La mulți ani” Mirunei.