Anamaria Vasile

Doliu in familia Simonei Gheroghe! A murit azi! Anuntul facut de indragita vedeta TV: „Drum lin..

Simona Gherghe este îngenuncheată de durere. Vedeta trece prin clipe grele, după ce bunica ei s-a stins din viață.

„Mamaie Ioana”, așa cum îi spunea Simona Gherghe a murit pe 1 Mai. În memoria sa, fosta prezentatoare a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, pentru a-și exprima regretul față de pierderea imensă suferită.

„Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii intrebai daca vor veni la inmormantarea ta. N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Ti-ai fi dorit o pomana cu pizza, mancarea ta preferata. N-a fost sa fie nici asta, dar o sa am grija sa manance multa lume pizza. De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria, scene intregi din vacantele de la tara, raiul pe pamant, pe care le credeam uitate. Cumva, toata viata mi-am imaginat ca, atata vreme cat avem bunici pe pamant, ramanem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare.

Las fotografiile astea aici, ca sa ramana. Sunt facute la ultima noastra intalnire, in noiembrie, cand ti-am adus-o si pe Ana. De atunci, nu ne-am mai intalnit decat de whatsapp. Asa il vedeai si pe Vlad, Ionut, cum ii ziceai tu, caci iti poarta numele. Drum lin, mamaie Ioana! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus! Sunteti amandoi in inimile noastre!”, a scris Simona Gherghe pe conturile de socializare.