Anamaria Vasile

Connect-R o duce bine rău! Și-a făcut ditamai vila doar din cântări și reclame! Aceasta este casa în care artistul a investit banii facuți în ultimii ani

E motorul familiei şi trudeşte pe brânci. Connect-R are agenda plină de concerte, e jurat la emisiunea “Next Star”, iar firmele mari se bat pe el pentru reclame. Aşadar, şi roadele au început să apară, iar bugetul solistului a crescut precum cozonacii. Printre achiziţiile recente se numără o splendidă vilă, în care el şi Misha au început o viaţă nouă.

Îţi creşte cota, îţi schimbi viaţa, dar şi casa. Asta e valabil şi pentru Connect-R (33 de ani), pe numele lui din buletin Ştefan Mihalache, solistul fiind, la ora actuală, unul dintre cei mai prolifici artişti autohtoni.

La un concert încasează între 4.000 şi 6.000 de euro, la Antena 1 are un contract de aproximativ 30.000 de euro, iar din reclamele la guma de mestecat, la o celebră marcă de îngheţată şi la o cunoscută firmă de băuturi răcoritoare, Connect-R a mai pus deoparte o sumă frumoasă, în euro, cu cinci zerouri în coadă. De bănet nu se bucură singur, ci împreună cu familia sa: soţia Misha, fiica Maya, tatăl Ghinea Mihalache şi mama Rodica.

Imagini cu vila lui Connect-R

Cântărețul și soția lui, Misha, au locuit într-un apartament de bloc înainte