Anamaria Vasile

Motivul ascuns pentru care întotdeauna mai fac o gaură în cheia de la apartament! Pare banal, dar foarte util!

Majoritatea dintre noi are o legătură mare de chei: de la apartament, de la serviciu, de la garaj etc. De fiecare dată când vrem să descuiem ușa apartamentului noi pierdem o mulțime de timp pentru a găsi cheia potrivită.

Iar dacă în scara blocului iluminarea e slabă, problema devine și mai stresantă, iar căutările ne fură mult timp și nervi.

Astăzi redacția noastră a pregătit pentru cititori un truc superb, care vă va ajuta să găsiți cheia potrivită în doi timpi și trei mișcări!

 

CITESTE SI: Motivul îngrijorător pentru care nu e bine să ții ouăle pe ușa frigiderului! Bine că am aflat acum!

Experții britanici au ajuns la concluzia, că cel mai bun loc pentru păstrarea ouălor în frigider, este raftul din mijloc. Și asta pentru că temperatura de acolo este constantă și nu există virbații frecvente, ca în cazul ușii.

“Încercați să evitați mutarea desă a acestui produs de la un mediu cald la unul rece, de exemplu, între portbagaj și frigider sau frigider și bucătărie, dacă vreți să le aveți mereu proaspete”, susțin oamenii de știință.

În plus, ei ne sugerează să le așezăm departe de produsele care miroase, pentru că au capacitatea de a absorbi orice miros.

Image result for oUA IN frigider

 

Sursa: realitatea.net