Anamaria Vasile

S-A AFLAT TARIFUL DIVEI DE LA PRO TV! CÂȚI EURO CERE MIHAELA RĂDULESCU PE ORĂ

Mihaela Rădulescu ocupă un loc privilegiat printre vedetele showbizului autohton, asta, în principal, datorită prezenței incitante. Însă iubita lui Felix Baumgartner nu prea onorează evenimentele mondene organizate în România.

Asta din cauza faptului că are un tarif ridicat, vedeta fiind scumpă până și pentru firmele cu mulți bani. Potrivit libertatea.ro, Mihaela Rădulescu solicită cel puțin 5.000 de euro pe oră pentru a participa la un eveniment.

În tot acest timp, diva de la Pro TV face câteva fotografii la panou și, dacă dorește, oferă scurte interviuri jurnaliștilor prezenți. Nu este obligată, însă, sub nicio formă să promoveze produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul.

Anunțul făcut de Felix Baumgartner după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu
Felix Baumgartner (50 de ani) și Mihaela Rădulescu (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care ar putea să-i inspire pe scenariștii din lumea întreagă. Flacăra iubirii dintre ei s-a aprins la scurt timp după ce s-au cunoscut când frumoasa prezentatoare a făcut un interviu cu el. Deși unii nu au crezut în relația lor, celor doi nu le-a păsat și s-au bucurat atât de viața personală pe care și-au construit-o împreună, cât și de reușitele de pe plan profesional.

Pe 23 octombrie, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au aniversat cinci ani de relație. În prezent, logodnicul prezentatoarei se află în Chicago și, cu două ore înainte de miezul nopții, el a făcut public un mesaj emoționant, care a fost însoțit de șase fotografii de album. Diferența de fus orar dintre România și Illinois este de opt ore și acesta este motivul pentru care pilotul “a furat” startul cu urările și surprizele din această zi specială din viața lui.

“Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)” este mesajul postat de logodnicul vedetei românce pe contul lui de Instagram.