Anamaria Vasile

Anunț de ultimă oră al meteorologilor! Când vine cu adevarat iarna: Prima ninsoare serioasă e aproape

Anunț de ultimă oră al specialiștilor. S-a aflat când vine iarna, dar și când vom avea parte de prima ninsoare adevărată. Autoritățile sunt și ele în alertă și pregătite pentru a interveni și îndepărta stratul de zăpadă.

S-a aflat când vine iarna în România. Meteorologii au făcut publică prima prognoză pentru iarna acestui an. S-a aflat și când vom avea parte de prima ninsoare. Se va întâmpla peste doar câteva săptămâni. Vestea bună este că iarna va începe să își intre cu adevărat în drepturi abia din 2020.

„Potrivit meteorologilor de la accuweather.com, iarna pare să vină devreme decât ne-am fi așteptat, deoarece primele temperaturi cu minus pe timpul nopții se înregistrează la finalul lunii noiembrie 2019, ultima lună de toamnă.

În Europa, meteorologii avertizează că temperaturile vor scădea cu mult sub temperatura de îngheț. Potrivit prognozei avansate, iarna în perioada ianuarie-februarie 2020 ar putea fi cea de-a șaptea cea mai rece iarnă din ultimii 30 de ani. Specialiştii prezic că iarna care urmează va fi mai grea decât cea din 2018”, anunță RTV.