Anamaria Vasile

O femeie a crezut că i-a trimis un mesaj amantului. La cine a ajuns SMS-ul FOTO

Ce faci atunci când te grăbești? O dai în bară.. rău de tot.. Pentru că graba strică treaba – spune o veche zicală din popor. Și nu doar graba, am spune noi – ci și neatenția și… infidelitatea!

Un schimb de mesaje sms publicat pe internet a stârnit amuzamentul și comentariile utilizatorilor. Potrivit mesajelor publicate într-o captură foto a unui ecran de telefon, o femeie a vrut să trimită un mesaj amantului, dar mesajul l-a expediat, din greșeală, cui nu trebuia!

Femeia a încercat să-l cheme acasă la ea pe amant pentru o întâlnire romantică, pentru că soțul ei este plecat, scrie unica.ro. A primit un răspuns sec, un refuz. Supărată, l-a întrebat de ce nu dorește să vină.

Șocul a venit o dată cu răspunsul celui care a primit mesajul. I se cerea să verifice cui a trimis mesajul. Femeia îi trimisese mesajul unei alte persoane. Îi trimisese mesajul chiar fiului ei!

Acesta a preferat să-i trimită nota de plată pentru tăcerea sa: bani, un telefon și un laptop. Totul pentru a păstra secretul în fața tatălui. Însă o dată cu banii, femeia și-a pierdut definitiv și respectul fiului ei, scrie romanitv.net.

-Bună Ștefan 🙂 Barbatu meu a plecat. Se întoarce poimâine. Vii la mine în noaptea asta?

-Nu. In noaptea asta nu – i-a replicat destinatarul mesajului

-De ce??? L-a întrebat soția infidelă

-Uită-te cui i-ai sris – a primit răspunsul care parcă a lovit-o cu ceva în cap!

-Să știi că nu am mai făcut asta – a scris femeia.

-20 de milioane (n.r. de lei vechi) și un Iphone. Și promit că nu îi spun lui tati – a replicat fiul femeii, cel care primise, din greșeală, toate mesajele de amor.