Anamaria Vasile

Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu cancer, la numai 23 de ani. Trecutul dureros al celebrei femei de afaceri

Monica Tatoiu și-a construit o imagine de femeie de o tărie incredibilă, fiind considerată de mulți o adevărată „doamnă de fier”. Însă, chiar dacă are o energie și un optimism debordant pentru cei 63 de ani ai ei, fosta femeie de afaceri a trecut și ea prin cumpenele ei.

Unul dintre cele mai grele momente din viața Monicăi Tatoiu a fost momentul când a primit un diagnostic crunt. La numai 23 de ani, a fost diagnosticată cu cancer, problemele de sănătate devenindu-i umbră tot restul vieții.

Monica Tatoiu, diagnosticată cu cancer

Sănătatea Monicăi Tatoiu a fost greu încercată, probabil ca să „echilibreze” norocul incredibil pe care l-a avut pe plan financiar și profesional. La numai 23 de ani, fosta femeie de afaceri a fost diagnosticată cu cancer în faza a doua.

A fost grav, chiar foarte grav. Monica Tatoiu a povestit că a fost la un pas de moarte și că, după ce a învins boala, aceasta a recidivat, doar trei ani mai târziu.

„Am avut o problemă la 23 de ani şi era să mor: cancer în faza a doua. Tata nu a vrut să-mi pună el diagnosticul, fiindcă nu poţi fi doctor pentru propria familie. Am reuşit să depăşesc momentul cu ajutorul unor prieteni ai tatei. De trei ani de zile boala a revenit. Mi-am făcut nişte analize şi doctorul mi-a zis ‘Puteţi să muriţi în orice clipă’ (…). Sunt lucruri la care refuz să mă gândesc. Am o problemă la şold, probabil că în doi-trei ani ajung în scaunul cu rotile. Sunt zile în care trag piciorul după mine, dar continui să schiez, să dansez”, povestea Monica Tatoiu, acum câțiva ani.