Anamaria Vasile

Femeie suspectată că o urmărea pe Luiza, înainte de a se urca în maşina lui Gheorghe Dincă. VIDEO

Un nou mister cutremură cazul Caracal. O femeie îmbrăcată în roşu apare pe ultimele imagini cu Luiza, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, chiar înainte ca tânăra să se urce în maşina lui Gheorghe Dincă. Familia Luizei cere audierea acesteia!

Noi detalii apar în cazul Luizei, tânăra dispărută fără urmă după ce s-a urcat la ocazie, în maşina lui Gheorghe Dincă. Deşi inculpatul a mărturisit la începutul anchetei că a ucis-o atât pe ea, cât şi pe Alexandra Măceşanu, familiile celor două cred că fetele sunt în viaţă şi că au fost victimele unei reţele de trafic de persoane.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din ziua dispariţiei tinerei apare o femeie îmbrăcată în roşu care în mod evident, o observă pe Luiza.

Apoi, la câţiva metri distanţă, se presupune că fata a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă. Dat fiind acest aspect, familia Luizei crede că această femeie îmbrăcată în roşu ar putea şti mai multe şi le cer anchetatorilor audierea ei.

„Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităților să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnului procuror Vasilescu, dânsul mi-a spus că nu poate, că e o femeie oarecare. Trebuie să o căutăm pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și că femeia aia i-a dat un pont lui Dincă”, a precizat mama Luizei Melencu, potrivit Antena3.

Deşi imaginile se află în posesia oamenilor legii de mai mult timp, până în acest moment nu a fost audiată.