Anamaria Vasile

Ce s-a ales de Radu Pietreanu de la Vacanta Mare?! A dat chix cu stand-up comedy si acum s-a reprofilat

Viata lui Radu a fost grea dupa ce trupa Vacanta Mare s-a destramat, in urma cu cativa ani. In timp ce Mugur a dus-o bine, el a pierdut tot.

Ce s-a ales de Radu Pietreanu de la Vacanta Mare?! Dupa ce s-a destramat trupa, in anul 2008, unii actori au dus-o bine, altii nu. Din pacate, printre cei care nu au reusit sa isi faca un rost se numara Radu Pietreanu si Mirela Stoian (Lila, sora lui Axinte).

O buna perioada de timp a fost agent de securitate pe aeroportul international. Apoi si-a incercat norocul in stand-up comedy, din nou, alaturi de Cristi Priza si Tibi Neuronu. Cei trei si-au facut o trupa numita CNP si ofereau spectacole, in toata tara, in cafenele si pub-uri.

Ce s-a ales de Radu Pietreanu de la Vacanta Mare

Din pacate, dupa cateva luni de colaborare, Cristi Priza si Tibi Neuronu au ramas fara Radu Pietreanu. Artistul a renuntat la colaborarea cu ei, din motive necunoscute. Acum, acesta a reusit sa reuneasca trupa cu care a sustinut zeci de spectacole. Formatia a fost a lui, inca de cand Vacanta Mare s-a destramat.

Grupul a avut un succes destul de mare dupa anul 2010. Au avut o emisiune de parodii – VaMuz – si componenta era formata din Mihai Napu si Cristi Pup, claparul trupei Cargo de mai bine de 18 ani. Asa ca Radu Pietreanu s-a reintors la dragostea lui, muzica.

Cu toate astea, nu renunta la stand-up comedy. Acesta se recomanda sub numele de Profu de Umor, cu parodii pe teme muzicale consacrate. Inainte de Vacanta Mare, Radu Pietreanu era indragostit de muzica folk pe care o canta alaturi de prietenii lui. A participat la festivaluri-concurs inca de la 16 ani, la Cenaclul lui Adrian Paunescu.