Anamaria Vasile

Cum a slăbit Cornelia Rednic sănătos, după o dietă care era să-i distrugă viața

Este de 27 de ani căsătorită cu același bărbat, are o carieră de succes, dar niciodată nu a fost mulțumită de numărul de kilograme. Din dorința de a arăta mai bine, Cornelia Rednic a apelat la diete care i-au pus viața în pericol, până să ajungă la formula de aur.

Căsătorită de 27 de ani cu Lupu Rednic, Corneliei Rednic nu i-a lipsit niciodată nimic, cuplul având nu doar o viață armonioasă de familie, ci și o carieră fructuoasă. În schimb, cântăreața de muzică populară nu a fost niciodată mulțumită de greutatea sa, ani de zile luptându-se să slăbească.

Cum a slăbit Cornelia Rednic
De-a lungul timpului, artista a testat numeroase diete până să ajungă la formula de aur. Un adintre aceste diete era să o coste sănătatea, având în vedere că deși a reușit să slăbească 33 de kilograme în trei luni, consecințele asupra corpului au fost dezastruoase. Cu o sinceritate dezarmantă, Cornelia Rednic a povestit iadul prin care a trecut doar pentru a slabi: ‘Ma infometam. Dupa ce am slabit nu mi-a mai placut de mine. Nu-mi placea deloc de mine. Aveam impresia ca-mi ies ochii din cap, ca-mi ies urechile in evidenta. Ma simteam urata. Mancam mere, morcovi, iaurt si uneori carne de pui fiarta. La ora 12:00 un iaurt, dupa niste morcovi, apoi la ora 17:00 niste carnita de pui cu ceva legume. Cand mi se facea foame mancam portocale. Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 si ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata. Nu mai eram deloc pozitiva. Nu recomand nimanui ce am facut eu’.

Când nu a mai putut să reziste cu această dietă, Cornelia Rednic a luat decizia de a slăbi sănătos prin sport, reușind să scape de 7 kilograme astfel, după cum a mărturisit la Antena Stars: Am slăbit șapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul. (…) La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea că mănânc mult și fix asta i-am zis: că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine și înjumătățește porțiile. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi’.

Din categoria alimentelor pe care le poate consuma, artista a menționat legumele (dar fără fasole și mazăre) și carne, pește la grătar, fiartă, în abur, la cuptor, însă în niciun caz prăjită în ulei.