Anamaria Vasile

Cine este, de fapt, tatăl Elizei Iliescu! Ce știe fiica celei mai bătrâne mame din România despre el

Adriana Iliescu a perferat să nu îi spună Elizei Iliescu adevărul despre tatăl ei. Ce știe copila despre el și cine este de fapt.

Eliza Maria Bogdana Iliescu s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești, după ce mama ei a făcut eforturi supraomenești pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani. Când Adriana Iliescu a născut, a devenit cea mai bătrână mamă din România, ajungând pe primele pagini ale presei. Mulți au criticat-o pentru faptul că și-a dorit să aducă pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată, însă fosta profesoară universitară își crește fiica fără să se lase afectată de ce spun gurile rele.

Eliza Iliescu a întrebat cine este tatăl ei

Eliza Iliescu ajuns la vârsta de 14 ani și este, firește, curioasă în legătură cu tatăl ei. A întrebat-o pe Adriana cine este el și unde se află, dar femeia a preferat să păstreze secretul, momentan.

„M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu, relatează Cancan.

Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi, așa că Eliza nu va afla niciodată cine este bărbatul care a contribuit la îndeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.