Anamaria Vasile

Ani de zile s-a simtit mahmura, dar ea nu consuma alcool ….. Doctorii i-au spus ca nu are nimic

Nat Alexander, în vârstă de 26 de ani, se simțea tot timpul amețită, ca și cum ar fi fost mahmură, deși ea nu consuma alcool. Habar n-avea că implanturile mamare o otrăveau. Mai mult, implanturile au făcut ca partea stângă a feței să îi amorțească.

Ea spune că uneori suferea atât de tare încât a fost pe punctul de a se sinucide. Nat, din Brisbane, Australia, și-a înlăturat implanturile mamare luna trecută. „Poate acum sânii mei sunt mici, dar sunt ai mei. Nu mă mai otrăvesc. Simt că chirurgul plastician mi-a vândut un vis și eu l-am cumpărat. Prețul pe care l-am plătit a fost sănătatea mea”, a declarat tânăra pentru Mirror.

Nat a fost internată în spital în momentul în care partea stângă a feței sale a amorțit și a pierdut practic capacitatea de a folosi acea parte a corpului ei. „Am fost la toți experții posibili – medici, nutriționiști, specialiști, terapeuți și mulți alții. Mi s-a luat sânge, măduvă osoasă, mi s-au făcut teste, am cheltuit foarte mulți bani, totul pentru a mi se spune că sunt sănătoasă, dar știam că ceva este în neregulă. În fiecare zi mă trezeam ca și cum aveam o mahmureală îngrozitoare, cu oboseală extremă, nu puteam gândi limpede, nu mă puteam concentra și aveam o anxietate severă”, a povestit fata. Nat s-a luptat cu greața, insomnia, pierderi de memorie, intoleranță la alimente și inflamații. Cu trecerea anilor, simptomele ei s-au agravat și au devenit atât de insuportabile încât a început să se gândească la suicid.

Dacă aceasta avea să fie calitatea vieții mele atunci nu o voiam”, a subliniat ea. Nat a refuzat să îi creadă pe medicii care îi spuneau că este bine și a început să cerceteze singură ce ar putea să îi cauzeze boala. Imediat ce a început căutările a descoperit și alte fete care au avut simptome similare și astfel a aflat că de vină sunt implanturile ei. „Nu puteam să cred că implanturile mamare mă făceau atât de bolnavă neurologic, vizual și mi-au compromis întregul sistem imunitar”, a afirmat tânăra. Când și-a întrebat medicul chirurg dacă el crede că implanturile mamare o îmbolnăveau, acesta nu a putut nega. Mai târziu a aflat că implanturile ei au fost rechemate în Australia, fiind contaminate, legate de un anumit tip de cancer.

În iunie, Nat și-a îndepărtat implanturile mamare. „Imediat ce m-am trezit am respirat adânc și am simțit că a fost prima dată când am respirat bine pentru prima dată în șase ani. În urmă cu șase ani am crezut că implanturile sunt cea mai bună decizie din viața mea și în urmă cu un an am crezut că mă vor ucide. Acum sânii mei nu mă mai ucid încet, nu îmi compromit sistemul imunitar, sânii mei sunt naturali”, a subliniat Nat Alexander.