Anamaria Vasile

Adriana Bahmuțeanu, de nerecunoscut la nunta lui Brigitte! S-a îngrășat peste măsură. Cum arată acum

Adio, siluetă suplă! Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta cu kilogramele. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a fost prezentă la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, weekend-ul trecut, însă vedeta i-a șocat pe toți.

Adriana Bahmuțeanu, de nerecunoscut la nunta lui Brigitte!

Bruneta s-a îngrășat enorm în ultima perioadă, iar rochia pe care a purtat-o la petrecere o făcea să arate super ‘dolofană’. Ținuta argintie din cap până în picioare nu a avantajat-o deloc, scoțându-i în evidență burta proeminentă. Ce-i drept, în ultima perioadă, Adriana Bahmuțeanu a avut numeroase probleme de sănătate.

În urmă cu 3 săptămâni, vedeta a fost operată de urgență, după ce o plasă pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani s-a rupt și s-a agățat de intestine. Din fericire, intervenția a decurs bine, iar Adriana a revenit rapid la evenimentele mondene.

‘A fost o operație de urgență. Adriana este ok. Am reușit să vorbesc adineauri la telefon cu ea. Era, așa, adormită și mi-a zis că totul a decurs foarte bine. Mi s-a spus că operația a fost o reușită, că a durat mai multe ore decât se așteptau inițial, mai mult de cinci ore. Adriana a fost transferată către terapie intensivă unde va petrece noaptea și abia mâine va fi dusă într-o rezervă, unde o putem vizita liniștiți’, declara sora Adrianei.

De-a lungul timpul, Adriana Bahmuțeanu a ținut diverse diete, menite să piardă în greutate. Chiar reușise la un moment dat să ajungă la o siluetă de vis. Ea declara că a slăbit atât de mult, deoarece a devenit vegetariană.

‘Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta, în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină, evident, însă mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă, am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele’, mărturisea Adriana Bahmuţeanu, în urmă cu doi ani.

‘M-am apucat să consum doar hrană pe bază de legume, după ce m-am simțit rău. Mă mișcăm greu, eram umflată și am zis ‘stop’. Mănânc multe verdețuri, salate, și pot să spun că am avut noroc și cu faptul că nu prea îmi plăceau dulciurile.’

Sursa: tacataca.prosport.ro