Anamaria Vasile

Prietenii au râs cand le-a zis că vrea să se însoare cu femeia asta: ,,Tu nu o vezi, e cât o vacă, cum de poți s-o săruți?” Răspunsul bărbatului

In lumea noastra obsedata de imagine și aspect fizic, a-ti pastra stima de sine este un lucru complicat, mai ales in contextul imaginii corpului, iar asta mai ales pentru femei. Dar si barbatii sunt la fel de afectati. Autorul, scriitorul si sotul Robert Tripp stie toate astea foarte bine. Intr-o postare recenta pe Instagram, Robert descrie cum a inteles el faptul ca ,,barbatii au cazut in acea capcana”. 

Totodată, el le transmite fetelor sa nu se pacalească gandindu-se ca trebuie sa se incadreze intr-un anume tipar pentru a primi dragoste si apreciere. Exista un tip in lume pentru fiecare, el va fi pregatit sa va pretuiasca pentru cine sunteti!

Toată lumea ar trebui să citească cuvintele acestui bărbat:

,,O iubesc pe aceasta femeie si ii iubesc corpul implinit.

Cand eram adolescent eram de obicei tachinat de prieteni pentru atactia mea pentru fetele mai plinute, cele care erau mai scunde si mai cu forme, fete despre care in general se spune ca sunt chiar grase. Apoi, devenind barbat, am inceput sa ma autoeduc referitor la probleme legate de feminism, si cum marginalizeaza Media pe femei prin a le arata doar pe cele slabe si inalte. Am inteles ca multi barbati au cazut in acea capcana si au crezut minciuna.

Pentru mine nu e nimic mai sexy decat aceasta femeie din imagine: are solduri mari, fund mare, burtica draguta. Corpul ei nu va ajunge pe coperta unei reviste de moda, dar este pe coperta vietii mele si a inimii mele.

Pentru mine nu e nimic mai sexy decat o femeie cu forme care are incredere in ea; aceasta femeie frumoasa cu care m-am casatorit, umple fiecare centimetru din blugii pe care ii poarta si tot reuseste sa fie cea mai frumoasa din incapere.

Baieti, reganditi ce v-a zis societatea despre ce ar trebui sa va doriti. O femeie reala nu este un star din filmele pentru adulti, nu e un manechin pentru lenjerie intima, nu e un personaj de film. Ea e reala. Are vergeturi frumoase pe solduri si gropite pe partea din spate.

Fetelor, sa nu va pacaliti pe voi gandindu-va ca trebuie sa va incadrati intr-un anume tipar pentru a primi dragoste si apreciere. Exista un tip in lume pentru fiecare, el va fi pregatit sa va pretuiasca pentru cine sunteti, cineva care va va iubi la fel cum o iubesc eu pe Sarah mea.”