Anamaria Vasile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 7 – 13 iulie. Unele zodii se întorc la fostele iubiri. Căldura de afară ne face mai pasionali și visători – previziuni complete

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 7 – 13 iulie. Unele zodii se întorc la fostele iubiri. Căldura de afară ne face mai pasionali și visători – previziuni complete pentru Kfetele.ro

Berbec- Vă considerați fericiți? E doar o senzație. De ce? Că Venus(patronul Taurului și al Balanței), astrul iubirii, este în Rac și face aspecte tensionate cu Soarele Natal și Kiron-Lecția dură de Viață. Afectează toate zodiile, nu doar Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul. Pe scurt: cu toții veți fi între ciocan și nicovală. Fericirea e aparentă, căci numai analiza personală mă ajută la soluții.

Taur- Vedeți unde este Venus? Că am scris la Berbec. Anunță tensiuni în Paradisurile conjugale. Mai poate fi conjugat și cu Mercur, Marte și Eclipsa ce urmează. Nu v-am făcut niciodată horoscopul personal? Să nu vă plângeți pe viitor, când vă va merge prost. Lilith stă la pândă și vă poate lovi și pe nesimțite. E într-o poziție ingrată și foarte delicată. Cuadraturile perioadei și Venus tensionat sunt rele.

Gemeni- Mercur este tensionat rău. E patronul Gemenilor, iar Președintele Iohannis este nativ al acestei zodii. V-am spus că Eclipsele vă vin de hac? I-au venit și Domniei Sale. Vă aduceți aminte de faptul că vindea copii în străinătate? Uitați cum scoate Lilith cu Eclipsele, deloc întâmplătoare, secrete crude la lumină. Cazul fetiței de nouă ani e deja celebru. De ce tocmai în America? Vă spun la Rac.

Rac- Karma este în Rac, iar Racul este pe karma fetiței târâtă de Procuroare, la Ordine de Sus. Unde are casă Iohannis ? La Miami, în USA. Vedeți unde vrea să o trimită? La transplant de organe. Să o nenorocească. Să-I ia rinichiul mic(rinichi-guvernat de zodia Racului) și să-l de-a la unul din copii. Americanii aia de părinți, cică români la origine sunt ticăloși.Ați văzut filmul American, cu subiect  ăsta real?

Leu- O perioadă în care Horoscopul Meu e cu SS= dublu Scop. În primul rând, că ce scriam la zodiile anterioare vi se poate întâmpla și vouă. Ăștia(din politică cu acoliții lor din justiție și nu numai…) vă pot fura copii de pe stradă, să le fure organele. Așa a fost și în Război. Care Război?! Cel din Yugoslavia. Am văzut cu ochii mei războiul de acolo și soldații în Beograd. Să mai ziceți că trăim în pace!!

Fecioara- Mercur agresat este în Leu, în sectorul aspru al dușmanilor. Ați văzut ce am scris? Se ocupă cu Educația și este Examen pentru noi toți și pentru românii din străinătate. Dar, maică-sa sau taică-su acelui copil American care are nevoie de transplant de rinichi nu sunt compatibili cu bolnavul mic? Sunt Doctor în Genetică Medicală și vă răspund: Sigur. Măcar unul din ei.De ce să omoare fetița de la noi?!

Balanță- Citiți tot horoscopul acesta să înțelegeți ce face Venus lângă karmă: cutremur și în viața voastră personală și în cea socială. V-am spus de atâtea ori de cutremure. Dacă citiți sau ascultați la alții horoscopul, n-o să înțelegeți nimic(că nu se pricep la karmă și la chestiunile foarte grave sau fericite de viață). Citiți de când am început să scriu pentru kfetele.ro TOT!Oricum, analiza personală primează…

Scorpion- Spritele Superioare(SS) ale zodiei sunt prietenii mei și în viața reală. De cele inferioare mă dezic, că sunt răi, afemeiați, vorbesc urât; sunt agesivi verbal, mental sau fizic. Și bărbați, și femei… Two Malefic Kisses este dat de combinația Săgetător-Scorpion, dar și Scorpion-Scorpion, Scorpion-Vărsător(știu cazuri reale), Scorpion- Berbec, Scorpion-Pești, Scorpion- Leu, Scorpion-Rac, Taur, Balanță,etc.

Săgetător- O perioadă mai mult decât încărcată, de aceea trebuie să văd ce aveți pe harta natală. Oricine vă spune, vă minte. Vedeți ce am scris la Scorpion și la celelate zodii. Vă spuneam săptămâna trecută de defecte. Acum, să știți, că cei care au primit cadouri de la Scorpionii inferiori, că sunt cu încărcătură negativă. Numai talismanele pe care le confecționez eu sunt pozitive, doar l-am analizat pe Papă…