Anamaria Vasile

Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să se răzbune pe Ricardo și îl târăște prin tribunale! ”Nu îl las să scape” 

Relația dintre Raluca și Ricardo de la ”Puterea Dragostei” a părut să fie, pentru câteva luni, doar lapte și miere. O vacanță petrecută împreună în Grecia a dat însă toate pronosticurile de viață lungă împreună peste cap

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să îl ”termine” pe Ricardo după ce acesta a făcut o serie de dezvăluiri cât se poate de intime despre ceea cxe s-ar fi petrecut între ei, în timpul și după show-ul moderat de Andreea Mantea.

Despărțirea lor, pentru mulți una chiar surprinzătoare, nu a fost însă una prea amabilă, iar Ricardo a început să facă o serie de destăinuri cât se poate de… fierbinți despre ceea ce s-ar fi petrecut între el și Raluca de la ”Puterea Dragostei”. ”Te-ai folosit de mine, nu știu și nu mă interesează, dar hai să vă explic niște lucruri. Raluca are o jucărie roz acasă și ce voia ea de fapt să facă! E controlată prin telefon și voia să-mi iau eu aplicație din America și să mă joc cu ea. (…) Acum, pot să vă spun că am rămas șocat când am ajuns noi doi în pat. Mi-am făcut cruce. Și eu sunt nesătul, dar ea…Doamne, nu se poate! Nu am văzut în viața mea așa ceva. Voia să mă urinez pe ea, avea fantezii d-astea, i-am zis că nu pot să fac așa ceva. Dar pe cealaltă parte îmi zicea că ea e sfântă”, a spus Ricardo. Iar dezvăluirile lui au scos-o din minți pe Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

”Vă jur că tot ce spune el sunt doar invenții. Nu se poate să spună asemenea minciuni despre mine. Eu înțeleg că el face asta din goana pentru like-uri, pentru vizualizări, dar deja este prea mult. Nu o să îl las să scape cu ceea ce a zis, mai ales că m-a făcut să par ultima femeie de pe Pământ. L-am dat în judecată, o să îl aștept la proces, pentru defăimare, pentru încălcarea demnității umane, pentru calomnie, o să vadă că nu poți spune orice porcărie doar în goana pentru audiență”,  Raluca de la ”Puterea Dragostei”. pentru Wowbiz.