Anamaria Vasile

10 semne că ai toxine în corp

Toxinele sunt peste tot în jurul nostru, sunt în aer, în apă sau chiar în mâncare. Chiar şi telefonul tău este o mică fermă de bacterii, gata să îți atace sistemul imunitar.

Iată 10 semne care îți arată că ai toxine în organism:

1. Suferi de constipaţie

Când mănânci, consumi o grămadă de chimicale care vin la pachet cu toxinele. Intestinele trebuie să digere, dar şi să facă faţă atâtor toxine care îţi supără stomacul şi provoacă constipaţia. Mâncarea sănătoasă, limitarea alcoolului şi multă apă vor ajuta la rezolvarea problemei.

2. Ai dureri de cap

Dacă te simţi confuz şi nu te poţi concentra dimineaţa la serviciu după o noapte liniştită dormită, toxinele se joacă cu tine.

3. Deodorantul nu te ajută şi încă simţi miros neplăcut

Odată intrate în organism, toxinele produc gaze şi mirosuri care ies prin corpul tău provocând un miros foarte neplăcut.

4. Ai dureri de articulaţii şi muşchi

Durerile de spate sunt indicatori care îţi arată inflamţii ale corpului de care nu ştiai. Dacă nu ai nicio altă cauză, încearcă detoxifierea.

5. Îţi apar pete pe piele

Şamponul, balsamul, săpunul sau loţiunea de corp conţin foarte multe chimicale. Aceste chimicale produc acnee, iritaţii sau eczemă.

6. Ai insomnii

Cantitatea crescută de toxine în corp te fac să te simţi epuizat şi îţi influenţează în mod negativ somnul. Insomnia poate duce la probleme serioase de sănătate, deci ia în considerare metoda detoxifierii.

7. Creşti în greutate

Înciuda tuturor exerciţiilor pe care le faci, tot creşti în greutate. Este un semnal de alarmă că ceva este în neregulă cu hormonii tai. Adoptă o dietă sănătoasă şi o detoxifiere ar trebui să ajute.

8. Respiraţia îţi miroase urât

Respiraţia urât mirositoare este un simptom al problemelor de digestie. O cauză este cantitatea de toxine acumulate în organism.

9. Unghiile de la picioare sunt fragile şi arată urât

Gravitatea împinge toxinele în partea de jos a corpului. Astfel, unghiile picioarelor sunt primele care suferă. Sunt indicate creme farmaceutice.

10. Îţi cade părul foarte rău

Căderea părului este cauzată de diversele toxine acumulate de-a lungul zilelor. Nu aştepta şi consultă un doctor.

Acest articol este pur informativ și nu ține locul medicului. Pentru orice probleme se reocomandă consultarea unui specialist.