Anamaria Vasile

Atenție, domnilor! Cum trebuie să arate bărbatul care o poate cuceri pe ispita Dana: „Îl dau exemplu pe Radu Vâlcan”

Ispita Dana este una dintre cele mai râvnite femei. Cu toate acestea, sexy brunețica are standarde înalte! Nu, nu vorbim de pretenții…căci Dana își dorește un bărbat simplu, dar cu caracter frumos și care să știe ce înseamnă respectul.

În această seară, la emisiunea „Agenția VIP”, ispita Dana a venit pentru a arăta tuturor costumele pe care le îmbracă, atunci când merge la petreceri pentru a dansa. Printre picături, „trasă de limbă” de Cristi Brancu, ispita Dana a povestit că își dorește un bărbat respectuos, iar ca exemplu, l-a dat pe Radu Vâlcan, căci toată lumea știe cât de mult o iubește pe Adela Popescu și că au împreună o familie minunată.

„Îmi plac bărbații maturi, nu copiii. Un bărbat trebuie să fie respectuos, din punctul meu de vedere, să fie atent. Îl dau ca și exemplu pe Radu Vâlcan, am văzut că este un bărbat care își respectă foarte mult soția și asta este cel mai important. Și arată și bine! Și are și o familie frumoasă, am fost plăcur impresionată de el. Să nu fie ca puștii din ziua de azi…Mă caută mai mult fete, îmi cer sfaturi: de relație, de vestimentație. Eu nu ies în cluburi, ies la cafenele cu pritenele mele, la solar, la coafor…” a spus ispita Dana, la „Agenția VIP”.