Anamaria Vasile

Misterul vietii. Ce spune ultima cifra a anului in care te-ai nascut

Calendarul chinezesc vechi, pe baza caruia se orienteaza horoscopul oriental, dezvaluie cele cinci elemente de baza – Metalul, Apa, Lemnul, Focul s Pamantul. Ultima cifra a anului tau de nastere este deosebit de importanta. Astrologii considera ca aceste elemente exercita o influenta puternica nu doar asupra naturii omenesti, ci si asupra caracterului acesteia. Ele determina organizarea mentala, obiceiurile si preferintele personale. Potrivit astrologilor, aceste elemente exercita o influenta puternica asupra vietii tale. Uite ce mister releva anul nasterii.

0 sau 1 -> anul e caracterizat de elementul Metal
2 sau 3 -> anul e caracterizat de elementul Apa
4 sau 5 -> anul e caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7 -> anul e caracterizat de elementul Foc
8 sau 9 -> anul e caracterizat de elementul Pamant

1. METAL
Simbolul flexibilitatii si al hotararii. Esti o persoana determinata si perseverenta, care se bazeaza pe propriile forte. Ai o fire rezervata, de aceea unii ar putea sa te considere pretentios. Ajuti mereu oamenii si porti de grija celor dragi. Un punct slab al tau este in relatiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat si esti incapatanat.

2. APA
Apa simbolizeaza adaptabilitatea. Esti o persoana empatica si creativa, cu o intuitie excelenta. Lumea te considera o persoana draguta. Ii faci pe toti sa se simta speciali, apreciind talentele unice in fiecare persoana. De aceea te pricepi atat de bine sa lucrezi cu oamenii si sa inchei afaceri. Punctul tau sensibil se afla in faptul ca incerci sa fii mereu placut si de aceea iti poti altera personalitatea, devenind nehotarat, pasiv si deprimat.

3. LEMN
E simbolul cresterii si al progresului. Dinamic si activ, socializezi usor si incerci sa iti mentii mereu o atitudine pozitiva in fata provocarilor vietii. Adesea preiei rolul de protector fata de membrii familiei tale. Pentru tine casatoria si caldura unei familii conteaza enorm de mult. Te atasezi repede de partener si investesti multa energie in relatia de cuplu. Punctul tau slab se afla in faptul ca muncesti exagerat de mult si cu toate acestea, poti sa ramai pasiv si sa ii lasi pe altii sa te conduca.

4. FOC
Simbolul pasiunii si al actiunii, al miscarii rapide, al activitatii. Esti o persoana dinamica, intreprinzatoare, aventuroasa, nelinistita, comptetitiva, puternica. Oamenii sunt atrasi de tine intr-un mod magnetic, iar tu ii ghidezi in aventuri pline de adrenalina. Cu toate ca actionezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plina de idei noi si solutii inteligente. Punctele tale sensibile sunt: stresul pe care il acumulezi cu usurinta si toleranta scazuta la frustrare. Esti nerabdatoare si vrei totul aici si acum, motiv pentru care poti izbucni usor daca nu iti sunt satisfacute necesitatile.

5. PAMANT
Pamantul este simbolul stabilitatii, al sigurantei, al increderii. Esti o persoana inteleapta, rabdatoare, perfectionista, prudenta. Iti iei responsabilitatile in serios si te sacrifici pentru binele celorlalti. Spiritul tau pragmatic este apreciat la locul de munca. Deoarece esti loial si de incredere, ti se vor incredinta sarcini de coordonare sau administrare. Te feresti de aventuri si de deceptii in dragoste prin faptul ca o analizezi cu atentie pe persoana care iti face avansuri. Odata castigata increderea ta, aceasta se poate baza pe tine toata viata.