Anamaria Vasile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12-18 mai 2019. Urmează perioada trădărilor!

Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 12-18 mai 2019. Urmează perioada trădărilor!

Berbec
Tandem Venus-Kiron. Cum Venus(planeta iubirii) este în cădere în zodia voastră și Kiron reprezintă lecția de viață, fiți atenți la relațiile voastre de iubire. Evident, relațiile care există! Kiron este în relație cu karma perioadei si vă poate afecta cariera, parteneriatele, poziția socială, sănătatea, veniturile, ș.a. Sunt aspecte generale foarte importante care vă pot da peste cap întreaga viață. Deschideți ochii!

Taur
Lecția iubirii poate fi una dură și karmică, de aceea e bine să înțelegeți cum este cu jumătatea, destinul, soarta, întâlnirea karmică(ce este pe karma personală, nu în această analiză generală), sporul în casă, blocajele perioadei. De ce? Să nu pățiți ca Andreea Tonciu, un Taur care nu a știut ce și cum să aleagă. Așa este de important alegerea unui partener de viață, că trebuie analizată de astrolog (India).

Gemeni
Aspecte care vă pot bulversa, agita, destabiliza. V-a ajuns cuțitul la os? Unii pot avea probleme de sănătate, risc de accidente, intervenții neașteptate chirurgicale sau stomatologice. Risc mare de certuri și dispute, greu de domolit. Toate pot duce la pierderi de bani sau cheltuieli neașteptate. Horoscopul general al perioadei ține de previzional, dar trebuie să-l raportez la astrograma personală.

Rac
Aspecte karmice mai mult decât grave. Predispun la singurătate și probleme psiho-emoționale. Sănătatea ține de karma personală și de karma perioadei analizate. V-am dat exemple de nativi ai acestei zodii cu mari probleme în analizele anterioare(citiți ce am spus în trecut). Nu este de joacă cu viața voastră, de aceea trebuie făcută o analiza de harta natală personală ca la carte, că-I bai!…

Leu
Cunoașterea ezoterică a propriului destin și a propriilor reîncarnări vă poate ajuta să alegeți corect în viață. Ca să nu ajungeți să pierdeți bani, să investiți bani în chestiuni care nu funcționează. Alții pot avea parte de separări, divorț, partaj, moșteniri, probleme în firme, blocaje, etc. Trebuie să înțelegeți care sunt căile personale de deblocare pentru a nu rămâne săraci la bătrânețe. Perioada trădărilor.

Fecioara
Zodie dublă, dar să știți că este înscris adulterul la cei mai mulți/te dintre voi. Nu mă mir că tot mai mulți români nu se mai căsătoresc și iau drumul pribegiei. Agresivitatea bărbaților romăni nu mai este un secret, dar să știți că și mulți străini sunt șarlatani. Cei mai mulți români sunt agresivi(agresivitate verbală, mentală, fizică). Am văzut și femei, dar numărul lor este mult mai redus. Secrete.

Balanța
Posibile cutremure existențiale generate de aspectele perioadei analizate. Cum multe sunt curtezane și curtezani, trebuie să înțeleagă lecția diplomației. Trădările la acestia sunt la ordinea zilei. Trădează și ziua în amiaza-mare, că sunt instabili afectiv și zboară din floare în floare. Puțini nativi ai acestei zodii știu să deschidă bine ochii atunci când aleg în dragoste și nu se pot plânge de probleme.

Scorpion
Spiritele superioare ale zodiei trăiesc precum pustnicii și nu se complică în relații de iubire sau căsătorie complet nefuncționale și incompatibile. Spiritele inferioare aleg fără să gândească și se plictisesc foarte repede. Adulterul este la ordinea zilei, indiferent de vârstă și poziția socială. Mulți se leagă la cap fără să îi doară și acest lucru le afectează sănătatea, imaginea și ascensiunea profesională.

Săgetător
Aspecte disonante atât pentru ciclotimici, cât și pentru schizotimici. Tocmai mi-a scris o doamnă din acest semn zodiacal că nu înțelege de ce scriu și nu vă laud și nu scriu de bine la voi. Cum să scriu de bine când aspectele pentru voi dau cel mai tare de gândit?! I-am răspuns că trebuie să citească și la celelalte zodii,că de aceea dau exemple,ca oamenii să înțeleagă.E activă casa a XII-a, ferea!

Capricorn
Nu-I de joacă cu aspectele karmice pe care le analizez pentru Capricorn. Heremiții nu vor avea surprize, ceilalți vor trebui să înțelegă ce au înscris dur și greu pe karmă. Problemele apar datorită karmei personale din trecut și se pot regăsi în prezent și reflecta în viitor. Sunt planete retrograde grele, care vă pun viața la grea încercare. Nu numai, aveți Lilith pe astrograma țării, permanent.

Vărsător
Un exemplu de Vărsător care tocmai a murit cu Luna Neagră pe cuspidă, trebuie să dea multora de gândit. Este vorba de Răzvan Ciobanu. A părăsit lumea la numai 43 de ani. Nu și-a încheiat corect socotelile cu viața. O altă previziune făcută de mine la acest semn zodiacal, care se confirmă- moarte tragică(Lilith, alias Luna Neagră). Ați auzit de Sodoma și Gomora, Caligula, Lesbos și reîncarnări?!?

Pești
O altă zodie dulbă și duală care va avea de acum probleme, de vreme ce Luna Neagră a intrat la voi și se va apropia de Neptun. Vă poate afecta sănătatea, starea de spirit, veniturile. Va trebui să vă cunoașteți karma personală cu care ați venit la reîncarnarte pe Pământ. Compatibilitățile sunt o altă chestiune de pe astrograma personală, demne de luat în seamă și de care trebuie să țineți cont…