Anamaria Vasile

Razvan Ciobanu si-a prevestit moartea!?

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în a doua zi de Paște într-un teribil accident rutier. Designerul a fost dintotdeauna o prezență constantă în mediul online. Chiar înaintea decesului, Răzvan a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook.

Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

In privința vieții personal, Răzvan Ciobanu a fost întotdeauna destul de discret. Își ținea fanii, dar și clientele la curent cu ceea ce făcea în viața profesională. Posta diferite creații semnate de el și se mândrea cu piesele vestimentare purtate de vedete.

În ultimul său mesaj de pe Facebook, Răzvan a vorbit despre cluburile în care a petrecut în ultima vreme și a postat o fotografie în care era surprins purtând o ținută lejeră și totuși extravagantă.

Din mesajul publicat, Răzvan părea extenuant atât din cauza programului încărcat, cât și din cauza petrecerilor nesfârșite.

”Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #😇 am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și „om” mai vedea”, a scris Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață, în urma unui accident de mașină. Designerul a fost găsit de echipaj în afara autoturismului, ceea ce indica faptul că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic. Ulterior, corpul neînsuflețit al creatorului de modă a fost transportat la morga cimitirulul central din Constanța.

Din primele informații, având o viteză excesivă, Răzvan a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci din afara carosabilului.

În număr foarte mare, vedetele care l-au cunoscut pe designer și-au rupt câteva momente din zi pentru a transmite un mesaj familiei și apropiaților creatorului de modă.