Anamaria Vasile

10 greșeli de stil care te facă să pari ieftină și vulgară:

Poți să îți alegi ce stil vrei – casual, conservator sau rebel, revelator. Oricum ar fi, nu ar trebui să arăți ieftin și neîngrijită. Acest lucru nu ține de valoarea lucrurilor, ci de atenția la detaliile mărunte.

Iată câteva detalii de care ar trebui să ții întotdeauna cont:

1. Accesoriile strălucitoare nejustificate

Accesoriile strălucitoare au nevoie de un fundal pe măsură în ceea ce privește calitatea și stilul. Ferește-te de hainele casual care au prea multe pietre sclipitoare atașate.

2. Mărcile contrafăcute ale articolelor

Siglele contrafăcute nu au nimic de-a face cu casele de modă adevărate. Alege articole care nu au marca la vedere – te va ajuta să economisești bani și să îți păstrezi reputația. Dacă nu ai banii necesari pentru a achiziționa o piesă de firmă, combină haine simple despre care oamenii nu vor știi niciodată cât de mult au costat.

O combinație foarte bună este cea de jeans cu tricou alb.

3. Modele contrastante

Nu ar trebui să combini niciodată imprimeurile florale cu cele geometrice. Poartă lucruri cu imprimeuri la ținute monocrome, eventual în culori închise.

4. Pantofii albi

Dacă tenișii ori papucii pot fi de un alb strălucitor, pantofii nu ar trebui să fie așa. Nici măcar miresele nu ar trebui să aleagă pantofi albi – alege nuanțe de crem, care se potrivesc cu orice paletă de culori și îți evidențiază eleganța.

5. Ochiurile largi

Există materiale pentru care ori plătești mult, ori nu ar trebui să le cumperi deloc. De exemplu – dantela. Dantela ieftină se uzează rapid. Dacă îți dorești neapărat haine din dantelă, nu alege unele confecționate numai din acest material, ci unele cu detalii din dantelă.

6. Nuanțele puternice

Acestea sunt potrivite pentru o petrecere în stilul anilor 90 sau la discotecă. Poartă haine în culori nobile. Dacă nu poți să renunți la dragostea pentru culorile strălucitoare, elimină măcar lucrurile „acide” din garderobă.

7. Bijuteriile extravagante

Mai exact, bijuteriile exagerate, care fac notă discordantă, mai ales atunci când lângă lănțișoarele de aur sunt bijuterii în nuanțe similare. Nu vei părea foarte stilată dacă etalezi totul deodată. Poartă bijuterii de calitate și mai puține, mai ales dacă te duci la cumpărături sau la o plimbare în parc.

8. Pantofii nepotriviți

Tocurile sunt elegante și feminine, dar nu trebuie să sacrifici confortul de dragul lor. În plus, s-ar putea ca aceștia să nu fie potriviți pentru orice ocazie. Nu-ți fie frică de simplitate – poartă-ți teneșii favoriți.

9. Hainele în măsuri nepotrivite

Hainele au și alte măsuri în afară de S. Corpul tău se poate schimba și nu e nimic în neregulă cu asta. Dacă porți haine prea strâmte comiți o crimă împotriva bunului gust. E bine să fii precaută și în privința hainelor prea largi. Poartă haine pe măsura ta, care să nu te facă să arăți ca un cârnat sau ca o siluetă fără forme.

10. Lenjeria intimă la vedere

Anumite femei se străduiesc să obțină atenția tuturor și aleg haine care le lasă la vedere lenjeria intimă. Să nu crezi că asta le face mai frumoase. Ascunde mereu detaliile chiloților și sutienelor.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie