Anamaria Vasile

Înviorează covorul pentru Paște cu sare și lămâie

Aproape ai terminat curățenia de Paște, însă nu ști cum să cureți covoarele? Sub nici o formă cu chimicale! Ai acum posibilitatea să înviorezi covoarele folosind sare și lămâie. Vei fi mulțumită când vei vedea că arată ca noi.

Bicarbonatul de sodiu îți curăță gresia

Scapi urgent de grăsimea de pe gresie amestecând 3 litri de apă caldă cu două linguri cu bicarbonat de sodiu și două linguri cu oțet. Dacă vrei să ai în casă și o aroma deosebită, atunci adaugă și 10 picături de ulei esențial de lavandă.

Cu acest produs ștergi gresia, folosind un mop curat. Dacă ai mucegai la ferestre, îmbibă un burete cu apă caldă și pune apoi bicarbonate de sodiu. Freacă partea cu probleme, apoi curăță foarte bine cu o cârpă umedă.

Pentru a înviora covorul, aspiră-l foarte bine dar doar în sensul firelor de păr, apoi amestecă într-un pahar cu apă două linguri cu sare și sucul unei lămâi. În această compoziție înmoaie o cârpă și freacă bine covorul. Tot bicarbonatul este prietenul tău și pentru a degresa covorul.

Fă o soluție din bicarbonat, sare și apă și ai grijă să aibă o consistență cremoasă. Cu acest produs natural unge bine cuptorul și lasă așa peste noapte. A doua zi curăță cu o cârpă îmbibabă în oțet și la final clătește cu apă.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie