Anamaria Vasile

7 lucruri pe care o femeie deșteaptă nu le face în dragoste:

Femeia deșteaptă știe că o relație nu presupune lucruri făcute din obligație și nu are așteptări nerealiste:

1. Nu așteaptă să fie salvate de partener, fiindcă are încredere în ea

Partenerul nu este obligat să aibă grijă de tine, nu este de datoria or să te salveze. Femeile deștepte nu transferă toate poverile și responsabilitățile pe umerii celuilalt.

2. Nu-i cere partenerului să renunțe la pasiunile sale

Dacă îi ceri să renunțe la ceva ce-i place ca să petreacă mai mult timp cu tine, asta îi va cauza numai nefericire și frustrare. Nu trebuie să stea cu tine din obligație, ci, evident, pentru că asta își dorește. Lasă-i spațiu.

3. Nu-și obligă partenerul să renunțe la prieteni

Femeia deșteaptă știe că fericirea oamenilor nu vine numai din a fi într-o relație și nu se va simți neglijată atunci când partenerul vrea să mai petreacă timp și cu prietenii săi. Dacă nu-ți place vreunul dintre aceștia, nu te obligă nimeni să ieși cu ei atunci când se întâlnesc.

4. Nu ține ca partenerul să aibă aceleași hobby-uri

Nu absolut totul se face împreună într-o relație. Sunteți persoane diferite, cu pasiuni diferite, iar acest fapt trebuie să fie înțeles și respectat.

5. Nu-i va cere partenerului să se schimbe

Gândește-te că te-ai îndrăgostit de el așa cum e. Dacă purtarea sa are anumite aspecte neplăcute, spune-i calm despre ele, nu-i face zilnic reproșuri, fiindcă nu vei ajunge la niciun rezultat.

6. Nu pretinde ca partenerul să ignore toate femeile din lume

Se spune că „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place” – nu înseamnă nimic dacă partenerul tău se uită la femeie despre care poți recunoaște și tu că este frumoasă.

7. Are încredere în partener

Pentru o relație fericită, încrederea, respectul, răbdarea, empatia și afecțiunea sunt absolut necesare. Femeile deștepte au încredere în partener și nu simt nevoia de a-i verifica telefonul sau mail-ul.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie